mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Laptop doesn't sākt pareizi

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 21, 2008, 10:42
Donors Group

Man ir Toshiba Satellite Pro A100 lietojot WinXP SP2, un kam ir nopietnas problēmas uzsākšanai. Es esmu mēģinājis drošais režīms veltīgi. Tā nāk līdz saku, ka ir iespējams korupcijas 32.dll Shell, tad lūdz, lai jūs restart logi. Jums darīt un šad nokļūt līdz galda virsmu un kas norāda uz to attiecas vairāk un sniedz vēl tumšāki zilu ekrānu saka IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL un tad nodziest atkal pirms varat izlasīt pārējās. Tā bija kaut ko pateikt, bija jāatgūst par reģistra bet tas bija veiksmīgs. tikai viena problēma, nevaru atrast savu oriģinālu Win XP uz CD!
Būtībā tas tur dodas turp un apaļas aprindās mēģinot ielādēt logus pirms došanās atpakaļ uz melna ekrāna pieprasot sākt logi parasti utt

Jebkuru risinājumu vai padomu?

Thanks in advance!
Old Aprīlis 21, 2008, 11:33
Donors Group

Ja Jūs nevarat atrast savu kopiju, tad Jums varētu būt iegādāties jaunu kopiju jāpārinstalē windows.
Old Aprīlis 21, 2008, 11:42
Administrator Group

Jums ir trīs iespējas.

Get XP CD, saņemiet bootCD un vadīt pilnu checkdisk uz to, vai nodot cieto disku citu mašīnu un vadīt pilnu checkdisk par to.

BootCD ir kaut kas līdzīgs bartPE boot

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 22, 2008, 15:14
Donors Group

Čau

Es domāju, ka esmu izstrādājis problēma! Mazliet muļķīgs es zinu, bet bija, atstājot uz "stand by" par metāla flip top vāku manu atkritumu urnu manā bedroon. Es domāju, ka gaisa plūsma zem nebija pietiekama, tādēļ CPU bija tikai kļūst mazliet silts! Šķiet, ka ir ok šodien kā esmu pagriežot to un ievietojiet to atpakaļ savā maisā! Es saņems ventilatoru paņemts taču tikai gadījumā lāpstiņas ir uzkrāta mazliet putekļi (un mūsu mājā pārmeklē ar putekļiem!). Vai ir iespējams, ka ir kāda neatgriezenisku bojājumu es nevaru pateikt!

thanks again!

Dean
Old Maijs 1, 2008, 03:00
Loceklis

Es esmu priecīgs, ka jūs sakārtoti it out, cerams, bet man jāsaka, ka bija mazliet dīvaini.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.