![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Toshiba Satellite Pro A100 lietojot WinXP SP2, un kam ir nopietnas problēmas uzsākšanai. Es esmu mēģinājis drošais režīms veltīgi. Tā nāk līdz saku, ka ir iespējams korupcijas 32.dll Shell, tad lūdz, lai jūs restart logi. Jums darīt un šad nokļūt līdz galda virsmu un kas norāda uz to attiecas vairāk un sniedz vēl tumšāki zilu ekrānu saka IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL un tad nodziest atkal pirms varat izlasīt pārējās. Tā bija kaut ko pateikt, bija jāatgūst par reģistra bet tas bija veiksmīgs. tikai viena problēma, nevaru atrast savu oriģinālu Win XP uz CD! Būtībā tas tur dodas turp un apaļas aprindās mēģinot ielādēt logus pirms došanās atpakaļ uz melna ekrāna pieprasot sākt logi parasti utt Jebkuru risinājumu vai padomu? Thanks in advance! |
|
| |||
| |||
| Ja Jūs nevarat atrast savu kopiju, tad Jums varētu būt iegādāties jaunu kopiju jāpārinstalē windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums ir trīs iespējas.
| |||
| |||
| Čau Es domāju, ka esmu izstrādājis problēma! Mazliet muļķīgs es zinu, bet bija, atstājot uz "stand by" par metāla flip top vāku manu atkritumu urnu manā bedroon. Es domāju, ka gaisa plūsma zem nebija pietiekama, tādēļ CPU bija tikai kļūst mazliet silts! Šķiet, ka ir ok šodien kā esmu pagriežot to un ievietojiet to atpakaļ savā maisā! Es saņems ventilatoru paņemts taču tikai gadījumā lāpstiņas ir uzkrāta mazliet putekļi (un mūsu mājā pārmeklē ar putekļiem!). Vai ir iespējams, ka ir kāda neatgriezenisku bojājumu es nevaru pateikt! thanks again! ![]() Dean |
|
| |||
| |||
| Es esmu priecīgs, ka jūs sakārtoti it out, cerams, bet man jāsaka, ka bija mazliet dīvaini. |