![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam Toshiba Satellite Pro A100 użyciu WinXP SP2 i ma poważne problemy z uruchomieniem. Mam wypróbowany trybie awaryjnym nie skorzystać. To staje się powiedzenie istnieje możliwość korupcji z Shell 32.dll następnie żąda ponownego uruchomienia systemu Windows. Można to zrobić, a czasami się przedostać na biurko górę i której wchodzi ona w innym i daje ciemniejszy niebieski ekran mówiąc IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL idzie wyłączyć, a następnie ponownie, zanim będzie można zapoznać się z resztą. To nie powiedzieć coś musiało być odzyskane dla rejestru ale to było udane. tylko jeden problem, ja cantomat znaleźć mój oryginał Win XP na płycie CD!
To w zasadzie utrzymuje się okrągłe i okrągłych w kręgach próbuje załadować okna zanim wrócę do czarny ekran z prośbą, aby uruchomić system Windows normalnie i itp. Wszelkie rozwiązania lub porady? Thanks in advance! |
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli nie możesz znaleźć kopię wtedy mógłby kupić nową kopię ponowna okien.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dostępne są trzy opcje.
Pobierz XP CD uzyskać bootCD i uruchomić pełne checkdisk lub umieścić go na twardy dysk w innym komputerze i uruchom pełne checkdisk na nim. BootCD A jest coś takiego jak BartPE boot My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Cześć
Myślę, że mam wypracowane problem! Trochę głupio wiem ale pozostawiając ją na "stand by" w górę pokrywą metalową klapka mojego kosz na odpady, w moim bedroon. Myślę, że przepływ powietrza pod spodem nie było wystarczające, aby procesor był zaledwie dostawanie nieco ciepłe! Wydaje się, że ok dzisiaj jak mam się go i umieścić go w swoim worku! I będą sprawdzane na wentylator choć tylko w przypadku, gdy skumulowana vanes mieć trochę pyłu (i nasz dom indeksuje z kurzu!). Czy nie może być żadnych trwałych uszkodzeń nie mogę powiedzieć! thanks again! ![]() Dean |
|
|
|||
|
|||
|
Cieszę się, że ci posortowane to nadzieję, ale muszę powiedzieć, że było trochę dziwne.
|