menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Laptop doesnt start správne

Reply

Thread Tools
Old 21. apríla 2008, 10:42
Darcu Skupina

Default Laptop doesnt start správne

Mám Toshiba Satellite Pro A100 pomocou WinXP SP2 a má vážne problémy rozbehu. Som sa pokúsil núdzovom režime bezvýsledne. Dodáva sa hovorí, že je možné korupcie s Shell 32.dll potom požaduje, aby sa po reštartovaní systému Windows. To budete robiť a niekedy dostať do počítača, a ktoré miesto patrí cez iný a dáva tmavšie modré obrazovky a potom povedal: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL zájde ešte predtým, než budete môcť prečítať v pokoji. Je to niečo mal byť využitý k registru, ale že bol úspešný. Len jeden problém, já dotírat nájsť originál Win XP na CD!
V podstate ide pořád kolem a okolo v kruhoch pokuse o načtení okna pred Vraciate sa čierna obrazovka požadujúce, aby aj start okien normálně atď

Akékoľvek riešenie alebo radu?

Thanks in advance!
Old 21. apríla 2008, 11:33
Darcu Skupina

Ak nemôžete nájsť vaše kópie potom si budete musieť kúpiť novú kópiu preinštalovať Windows.
Old 21. apríla 2008, 11:42
Administrátor Skupina

Máte tri možnosti.

Získať XP CD, dostať BootCD a Plná checkdisk na ňu dať alebo pevného disku v inom stroji a spustiť plný checkdisk na to.

A BootCD je niečo ako BartPE boot

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. apríl 2008, 15:14
Darcu Skupina

Nazdar

Myslím, že som pracoval na problém! Trochu blbej já vím, ale bolo to, že bude ponechané na 'stand by' na kov flip top veko moje odpadkový kôš v mojom bedroon. Myslím, že sa prúdenie vzduchu pod nebola dostatočná, takže procesor bol len dostať trochu teplej! Zdá sa, že boli v poriadku, dnes som sa jej a dal ju späť do svojho vrecka! Budem si ventilátor odhlásil aj keď len v prípade, že lopatka turbíny majú kumulovanými trochu prachu (a náš dom prechádza s prachom!). Či je pravdepodobné, že sa žiadne trvalé poškodenie nemôžem povedať!

vďaka!

Dekan
Old 1. mája 2008, 03:00
Člen Skupina

Som rád, že ste Zoradené to snad, ale musím povedať, že bolo trochu divné.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Po Vista Re-inštalácia USB Doesnt Práca na Toshiba notebooku anikomr Operačné systémy Windows 22 20.novembra 2009 17:21
Pomoc! Acer Notebook s Windows Vista Doesnt Štart Jamie Operačné systémy Windows 5 18.listopadu 2009 12:33
Hp laptop USB port nefunguje správne Julz Kub Notebooky, Mobily a PDA 6 3. marca 2009 15:40
Laptop nezačne SlapnutSkits Notebooky, Mobily a PDA 3 18. februára 2008 05:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.