![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Toshiba Satellite Pro A100 pomocou WinXP SP2 a má vážne problémy rozbehu. Som sa pokúsil núdzovom režime bezvýsledne. Dodáva sa hovorí, že je možné korupcie s Shell 32.dll potom požaduje, aby sa po reštartovaní systému Windows. To budete robiť a niekedy dostať do počítača, a ktoré miesto patrí cez iný a dáva tmavšie modré obrazovky a potom povedal: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL zájde ešte predtým, než budete môcť prečítať v pokoji. Je to niečo mal byť využitý k registru, ale že bol úspešný. Len jeden problém, já dotírat nájsť originál Win XP na CD! V podstate ide pořád kolem a okolo v kruhoch pokuse o načtení okna pred Vraciate sa čierna obrazovka požadujúce, aby aj start okien normálně atď Akékoľvek riešenie alebo radu? Thanks in advance! |
|
| |||
| |||
| Ak nemôžete nájsť vaše kópie potom si budete musieť kúpiť novú kópiu preinštalovať Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte tri možnosti.
| |||
| |||
| Nazdar Myslím, že som pracoval na problém! Trochu blbej já vím, ale bolo to, že bude ponechané na 'stand by' na kov flip top veko moje odpadkový kôš v mojom bedroon. Myslím, že sa prúdenie vzduchu pod nebola dostatočná, takže procesor bol len dostať trochu teplej! Zdá sa, že boli v poriadku, dnes som sa jej a dal ju späť do svojho vrecka! Budem si ventilátor odhlásil aj keď len v prípade, že lopatka turbíny majú kumulovanými trochu prachu (a náš dom prechádza s prachom!). Či je pravdepodobné, že sa žiadne trvalé poškodenie nemôžem povedať! vďaka! ![]() Dekan |
|
| |||
| |||
| Som rád, že ste Zoradené to snad, ale musím povedať, že bolo trochu divné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Po Vista Re-inštalácia USB Doesnt Práca na Toshiba notebooku | anikomr | Operačné systémy Windows | 22 | 20.novembra 2009 17:21 |
| Pomoc! Acer Notebook s Windows Vista Doesnt Štart | Jamie | Operačné systémy Windows | 5 | 18.listopadu 2009 12:33 |
| Hp laptop USB port nefunguje správne | Julz Kub | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 3. marca 2009 15:40 |
| Laptop nezačne | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 18. februára 2008 05:07 |
| Thread Tools | |
| |