![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Тосхиба сателлите Про А100 помоћу УинКСП СП2 и има озбиљних проблема са почетком горе. Покушао сам у Сафе моде не искористити. То догодити се сеттле казивање је могуће корупције са Схелл 32.длл захтеве које затим поново покрените Уиндоус. Ви то и повремено доћи до деск врху и који упућују да падне над другом, те даје тамније плави екран говорећи ИРКЛ_НОТ_ЛЕСС_ОР_ЕКУАЛ иде ван и онда опет пре него што можете прочитати остатак. То није нешто морала се опоравио за регистар, али да је било успешно. само један проблем, ја лицемјерје наћи мој оригинални примјерак Уин КСП на ЦД-у! То у основи Путовања и чува се у круг покушавате да отпремите прозоре пре одласка назад на црном екрану затражила да сам покренути Уиндоус нормално итд Било који решење или савет? Тханкс ин адванце! |
|
| |||
| |||
| Ако не можете да пронађете ваш примјерак онда можда ћете се морати купити нову копију да бисте поново инсталирали Уиндоус. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате три опције.
| |||
| |||
| Бок Мислим да сам разрађен је проблем! Мало глупо знам, али одлази на 'станд бы' на врху метални флип поклопац моја канта отпада у мом бедроон. Мислим да је проток ваздуха испод није био довољан па је ЦПУ био праведан добивање нешто топло! Чини се да су ок и данас као што сам га окренуо и ставио га натраг у торбу! Ја ћу се вентилатора цхецкед оут иако само у случају да ванес имати накупљен мало прашине (и нашој кући са претражује прашине). Било је вероватно да ће бити било трајно оштећење не знам! Тханкс агаин! ![]() Деканат |
|
| |||
| |||
| Драго ми је да сте то, надамо се редају, али морам рећи да је било мало чудно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Након Видик поново инсталацију УСБ-доеснт Рад на Тосхиба лаптоп | аникомр | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 22 | 20. новембар 2009 17:21 |
| Помоћ! Ацер лаптоп с Видик доеснт Почетак | Јамие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 18. новембар 2009 12:33 |
| Хп лаптоп УСБ порт не ради исправно | Јулз Кубе | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 3 март 2009 15:40 |
| Лаптоп не пали | СлапнутСкитс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 18 фебруар 2008 05:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |