![]() |
|
| |||
| |||
| Elimde Toshiba Satellite Pro A100 ve WinXP SP2 kullanarak başlangıç ciddi problemleri var. Ben boşuna Güvenli mod çalıştılar. Bu orada Kabuk 32.dll sonra ister Windows yeniden başlatma ile olası bir yolsuzluk olduğunu söyleyerek gelir. Sen ve bazen ile büro dön almak ve ve üzerinde başka bir koyu mavi ekran IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve sonra tekrar geri kalanını okumak için önce söner söyleyerek verir düşme noktasına yapıyoruz. Bu bir kayıt defteri için geri gerekiyordu dediniz ama başarılı oldu. Sadece bir problem, I cant bir CD Win XP benim orijinal kopyasını bulmak! Bu temel olarak yuvarlak ve çevrelerinde siyah ekran i normal vb pencereleri başlatmak isteyen geri gitmeden önce pencereleri yüklemeye çalışırken de tur devam eder Herhangi bir çözüm veya öneri? Thanks in advance! |
|
| |||
| |||
| Eğer pencere yeniden yüklemenizi yeni bir kopyasını almak gerekebilir bir kopyanızı bulamıyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üç seçeneğiniz var.
Bir bootCD almak ve üzerinde tam bir checkdisk çalıştırmak veya başka bir makinede sabit sürücüye koyun ve üzerine tam checkdisk run XP CD alın. Bir bootCD bartPE önyükleme gibi bir şeydir Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Merhaba Sanırım sorun bir iş çıktı var! Biliyorum biraz aptal ama standı 'de ayrıldığını' tarafından atık bin metal kapak üst kapağı üzerine bedroon içinde. Çok CPU biraz sıcak elde edilen hava akımı altında yeterli olmadığını düşünüyorum! Ben onu çevirdiler ve onun çantaya koy görünüyor olarak bugün tamam olması! Sadece halinde, vanes toz biraz birikmiş var fan olsa kontrol alır (ve ev toz ile tarar.) İster bir gün herhangi bir kalıcı hasar olabilir! Tekrar teşekkürler! ![]() Dekan |
|
| |||
| |||
| Umarım umarım bunu düzenlenmiş sevindim, ama biraz garip olduğunu söylemek gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |