менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ноутбук doesn't запускається

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 квітня 2008, 10:42
Донор групи

Default Ноутбук doesn't запускається

У мене Pro Toshiba Satellite A100 допомогою WinXP SP2 і має серйозні проблеми з запуском вгору. Я пробував в безпечному режимі безрезультатно. Вона з'являється, що там це можливо з корупцією Shell 32.dll потім просить перезавантажити Windows. Ви робите це, а іноді і пройти до столу, верхня і чого вона падає і дає ще один темний синій екран IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL говорити, а потім знову йде перш ніж ви зможете прочитати решту. Він же сказав щось повинно бути відновлено в реєстрі, але що було успішним. тільки одна проблема, я нахиляє знайти мої оригінальні копії Win XP на компакт-дисках!
Вона продовжує йти основного раунду і по колу, намагаючись завантажити Windows, перш ніж повертатися на чорний екран з проханням почати Windows зазвичай т.д.

Будь-які рішення чи рекомендації?

Спасибо заранее!
Old 21 квітня 2008, 11:33
Донор групи

Якщо ви не можете знайти копію ваших тоді ви, можливо, доведеться купити нову копію, щоб перевстановити Windows.
Old 21 квітня 2008, 11:42
Адміністратор групи

У вас є три опції.

Отримати XP, отримати BootCD і запустити повну Checkdisk на ньому, або поставити жорсткий диск в іншу машину і запустити повну Checkdisk на ньому.

BootCD це щось на зразок BartPE завантаження

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 22 квітня 2008, 15:14
Донор групи

Привіт

Мені здається, я розробив цю проблему! Трохи безглуздо я знаю, але залишаючи його на "стояти" на металеві кришки фліп моєї контейнер для сміття в моєму bedroon. Я думаю, що повітряний потік під не була достатньою для того, процесор просто отримувати трохи теплий! Здається, було ОК сьогодні, як я повернув його і поклав його назад в сумку! Я отримаю вентилятор перевірили, хоча тільки в тому випадку, лопатки накопичив трохи пилу (і наші будинки плазує в пилу!). Чи можуть бути будь-які постійні ушкодження я не можу сказати!

Ще раз спасибі!

Дін
Old 1 травня 2008, 03:00
Член групи

Я радий, що ви розібралися сподіватися, але я повинен сказати, що було трохи дивно.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Після Vista повторної установки USB оленяча шкіра робота на ноутбук Toshiba anikomr Операційні системи Windows 22 20 листопада 2009 17:21
Допомога! Acer ноутбук з Vista Doesn't Початок Jamie Операційні системи Windows 5 18 листопада 2009 12:33
Ноутбук HP порту USB не працює належним чином Julz КУБ Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 3 березня 2009 15:40
Ноутбук не почнеться SlapnutSkits Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 18 лютого 2008 05:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.