![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене Pro Toshiba Satellite A100 допомогою WinXP SP2 і має серйозні проблеми з запуском вгору. Я пробував в безпечному режимі безрезультатно. Вона з'являється, що там це можливо з корупцією Shell 32.dll потім просить перезавантажити Windows. Ви робите це, а іноді і пройти до столу, верхня і чого вона падає і дає ще один темний синій екран IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL говорити, а потім знову йде перш ніж ви зможете прочитати решту. Він же сказав щось повинно бути відновлено в реєстрі, але що було успішним. тільки одна проблема, я нахиляє знайти мої оригінальні копії Win XP на компакт-дисках! Вона продовжує йти основного раунду і по колу, намагаючись завантажити Windows, перш ніж повертатися на чорний екран з проханням почати Windows зазвичай т.д. Будь-які рішення чи рекомендації? Спасибо заранее! |
|
| |||
| |||
| Якщо ви не можете знайти копію ваших тоді ви, можливо, доведеться купити нову копію, щоб перевстановити Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є три опції.
Отримати XP, отримати BootCD і запустити повну Checkdisk на ньому, або поставити жорсткий диск в іншу машину і запустити повну Checkdisk на ньому. BootCD це щось на зразок BartPE завантаження Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт Мені здається, я розробив цю проблему! Трохи безглуздо я знаю, але залишаючи його на "стояти" на металеві кришки фліп моєї контейнер для сміття в моєму bedroon. Я думаю, що повітряний потік під не була достатньою для того, процесор просто отримувати трохи теплий! Здається, було ОК сьогодні, як я повернув його і поклав його назад в сумку! Я отримаю вентилятор перевірили, хоча тільки в тому випадку, лопатки накопичив трохи пилу (і наші будинки плазує в пилу!). Чи можуть бути будь-які постійні ушкодження я не можу сказати! Ще раз спасибі! ![]() Дін |
|
| |||
| |||
| Я радий, що ви розібралися сподіватися, але я повинен сказати, що було трохи дивно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Після Vista повторної установки USB оленяча шкіра робота на ноутбук Toshiba | anikomr | Операційні системи Windows | 22 | 20 листопада 2009 17:21 |
| Допомога! Acer ноутбук з Vista Doesn't Початок | Jamie | Операційні системи Windows | 5 | 18 листопада 2009 12:33 |
| Ноутбук HP порту USB не працює належним чином | Julz КУБ | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 3 березня 2009 15:40 |
| Ноутбук не почнеться | SlapnutSkits | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 18 лютого 2008 05:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |