![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мисля, че това е шпионски или вируси въпрос. Приятел инсталирали програмата (powerISO мисля) на лаптопа си, а на следващия ден се появи съобщение за грешка започна пръкват гласящ "Синтактична грешка". Ще се опита да рестартира компютъра, защото щеше да започне в безопасен режим и се опитайте да тече антивирусни / шпионски софтуер, но сега не мога дори да Прозорец към обувка. Когато се опитам да го казва нещо за грешка в диска. Това е по-старо IBM ThinkPad текат Windows XP. Когато тя започва да се пише "натиснете синята Достъп IBM, за да прекъсне нормалното стартиране", натиснете F8 има никакъв ефект. Така че за достъп IBM натиснете бутона. Имам Направи няколко диагностика тестове и нищо не дойде. Какво трябва да направя, стартирате от диска? Аз дори не може да стартиране в Safemode. |
|
| |||
| |||
| Да може да се търси по-преинсталиране, ако дори не може да обувка в безопасен режим. Можете да се опитате да стартирате от диска, но в зависимост от това, което всички е повредена тя не може да помогне. Имате ли XP CD да опитате Ремонт Инсталирайте? |
|
| |||
| |||
| Има ли някакъв начин, че да спестите всякакви данни от hardrive преди преинсталирането? Този компютър има важни договори, данъчна информация, семейни снимки и т.н. трябва да е някакъв начин за спасяване това не е там? |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря ви много. |
|
| |||
| |||
| Преди да вземе решение за формата, опитайте да използвате XP CD за зареждане и стартиране на конзолата за възстановяване XP, както и в командния ред, опитайте следното: 1 Chkdsk / R 2 fixmbr (I DONT мислите му за зареждане запис, но си струва пробвам) 3 определя обувка 4 bootcfg / отпор Рестартирайте без CD, виж, ако той ботуши нагоре. Ако неуспешни опита на възстановяваща инсталация, пръстите премината, които могат да работят, неговите работи за мен през годините, когато имаше Айв simular проблеми. успех |