menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku".

Reply

Thread Nástroje
Old 23 leden 2008, 15:02
Nový člen skupiny

Default Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku".

Myslím, že to je spyware nebo virus problém. Příteli nainstalován program (powerISO myslím) na její notebook, a další den se chybová zpráva začala odprýskávání nahoru rčení "syntaktická chyba". Snažili jsme se restartovat počítač, protože jsem šel na start v nouzovém režimu a zkuste spustit antivirus / spyware software, ale teď nemohu dostat ani na Windows boot. Když se snažím, to říká něco o chyby disku.

Je to starší IBM ThinkPad s operačním systémem Windows XP. Při startu se to říká, "stiskněte modré tlačítko Přístup IBM k přerušení normálního startu", stisknete klávesu F8 nemá žádný vliv. Tak jsem se stisknutím tlačítka Access IBM. Musím běžet několik diagnostických testů a nic pro něj.

Co mám dělat, boot z disku? Nemůžu ani spuštění v Safemode.
Old 23 leden 2008, 15:06
Moderátor skupiny

Ano, může se dívají na přeinstalujete když není možné spustit iv nouzovém režimu.

Můžete zkusit boot z disku, ale v závislosti na tom, co vše je poškozený nemůže pomoct.

Máte XP CD zkusit Opravy Instalace?

Old 23 leden 2008, 19:59
Nový člen skupiny

Existuje nějaký způsob, který mi může zachránit nějaká data z hardrive před přeinstalací?

Tento počítač je důležité smlouvy, daňové informace, rodinné fotografie, atd. K dispozici má být určitým způsobem zůstatková.hodnota to není?
Old 23 leden 2008, 20:06
Moderátor skupiny

Proveďte nový příspěvek zde ptát, jak získat přístup ke všem poškozeného disku tady. Ujistěte se, aby všechny detaily a chyby tohoto.

Získáte lepší odpověď tam pak můžu dát. Pokud to lze udělat, že se vám tam v tomto fóru.

Hodně štěstí.

Old 23 leden 2008, 21:43
Nový člen skupiny

Dobře, děkuju moc.
Old 24 leden 2008, 15:45
Člen Skupina

Než se rozhodnete, že formát, zkuste xp pro boot cd a spustit xp konzolu pro zotavení a zkuste v příkazovém řádku následující:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont think její zaváděcí záznam, ale stojí za to zkusit)
3 oprava boot
4 bootcfg / rebuild

Restart bez cd, zda boty nahoru.

Je-li neúspěšný zkusit opravit instalaci palce, že mohou pracovat, jeho pracoval pro mě v průběhu let, kdy měl IVE simular problémy. hodně štěstí
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.