![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že to je spyware nebo virus problém. Příteli nainstalován program (powerISO myslím) na její notebook, a další den se chybová zpráva začala odprýskávání nahoru rčení "syntaktická chyba". Snažili jsme se restartovat počítač, protože jsem šel na start v nouzovém režimu a zkuste spustit antivirus / spyware software, ale teď nemohu dostat ani na Windows boot. Když se snažím, to říká něco o chyby disku.
Je to starší IBM ThinkPad s operačním systémem Windows XP. Při startu se to říká, "stiskněte modré tlačítko Přístup IBM k přerušení normálního startu", stisknete klávesu F8 nemá žádný vliv. Tak jsem se stisknutím tlačítka Access IBM. Musím běžet několik diagnostických testů a nic pro něj. Co mám dělat, boot z disku? Nemůžu ani spuštění v Safemode. |
|
|
|||
|
|||
|
Ano, může se dívají na přeinstalujete když není možné spustit iv nouzovém režimu.
Můžete zkusit boot z disku, ale v závislosti na tom, co vše je poškozený nemůže pomoct. Máte XP CD zkusit Opravy Instalace? |
|
|
|||
|
|||
|
Existuje nějaký způsob, který mi může zachránit nějaká data z hardrive před přeinstalací?
Tento počítač je důležité smlouvy, daňové informace, rodinné fotografie, atd. K dispozici má být určitým způsobem zůstatková.hodnota to není? |
|
|
|||
|
|||
|
Proveďte nový příspěvek zde ptát, jak získat přístup ke všem poškozeného disku tady. Ujistěte se, aby všechny detaily a chyby tohoto.
Získáte lepší odpověď tam pak můžu dát. Pokud to lze udělat, že se vám tam v tomto fóru. Hodně štěstí. |
|
|
|||
|
|||
|
Dobře, děkuju moc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Než se rozhodnete, že formát, zkuste xp pro boot cd a spustit xp konzolu pro zotavení a zkuste v příkazovém řádku následující:
1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont think její zaváděcí záznam, ale stojí za to zkusit) 3 oprava boot 4 bootcfg / rebuild Restart bez cd, zda boty nahoru. Je-li neúspěšný zkusit opravit instalaci palce, že mohou pracovat, jeho pracoval pro mě v průběhu let, kdy měl IVE simular problémy. hodně štěstí |