![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mislim da je to virus ili spyware problem. Prijateljev instaliran program (powerISO mislim) na nju laptopa, a sljedećeg dana počela je poruku o pogrešci kazivanje popping up "syntax error". Nastojali smo da ponovno pokrenete računalo, jer sam bio idući u pokrenuti u sigurnom načinu rada i pokušati pokrenuti protuvirusni / spyware softver, ali sada ne mogu čak dobiti Windows to čizma. Kada pokušam, ona kaže nešto o disk error. It's stariju IBM ThinkPad trčanje Windows XP. Kada ga se počne ona kaže "pritisnite plavo dugme za Access IBM prekid normalnog pokretanja", pritisnuti F8 nema učinka. Tako sam IBM Access pritisnite gumb. Imam nekoliko vožnji dijagnostike testove i ništa dogoditi se gore. Što trebam učiniti, boot sa diska? Ja ne mogu ni u pokretanju safemode. |
|
| |||
| |||
| Da vam svibanj se gleda na reinstalirati ako ne možete čak i boot u safe modu. Možete pokušati čizma sa diska, a ovisno o tome što sve ona je oštećena svibanj neće pomoći. Da li vi imati XP CD to isprobali Repair Install? |
|
| |||
| |||
| Ima li bilo koji način da ja mogu spremati bilo koje podatke iz prije hardrive ponovo instalirati? Ovo računalo ima važnu ugovora, porezne podatke, obiteljske fotografije, itd. Tu ima i da se na neki način spasiti ovo nije tamo? |
|
| |||
| |||
| Napravite novi post ovdje molba kako pristupiti oštećeni disk ovdje. Budite sigurni da daju detalje o pogrešci i sve to. Te htijenje dobiti bolji odgovor na tu ja mogu dati. Ako se to može obaviti oni će vas tamo u tom forumu. Sretno. |
|
| |||
| |||
| Dobro, hvala vam puno. |
|
| |||
| |||
| Prije nego što se odlučite za oblikovanje, probati koristeći xp boot cd na gore i trčanje xp recovery konzolu, te u naredbeni redak pokušajte sljedeće: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (ja dont misliti svojim boot record, ali vrijedi pokušati) 3 popraviti boot 4 bootcfg / rebuild Ponovo bez CD-a, ako ga vidite gore čizme. Ako uspije pokušajte popravak instalacije, svibanj prsti prešli da rade, njegova je radio za mene tijekom godina, kada je ive simular probleme. sretno |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| "Čitanju diska pogreška Pritisnite Ctrl + Alt + Del to Restart" - Windows ne booting | pinkytwoscoops | Windows Operating Systems | 8 | 5. lipnja 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "Cant bitni pristup disku uzrok ormari isključen" Error | chevycowgirl | Općenito Software Chat | 1 | 20. travanj 2009 09:09 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Početna Windows dobivam "nastaviti Pritisnite F2 za podesiti Pritisnite F12" Error | massivee | General Hardware Chat | 7 | 17. veljača 2009 01:44 |
| "disk read error" | xraminx | Općenito Software Chat | 1 | 24. prosinac 2007 05:33 |
| Thread Tools | |
| |