פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק".

Reply

שרשרת כלים
Old 23 ינואר 2008, 15:02
קבוצת חברות חדשות

Default לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק".

אני חושב שזה וירוס או תוכנות ריגול הבעיה. חבר התקנת תוכנית (powerISO אני חושב) על המחשב הנישא שלה, וכן למחרת הודעת שגיאה החלה popping up אומר "שגיאת תחביר". ניסינו לאתחל את המחשב כי אני הולך להפעיל אותו במצב בטוח ונסה להפעיל את האנטי וירוס / תוכנת ריגול, אך כעת אני אפילו לא יכול לקבל את האתחול של Windows. כשאני מנסה, זה אומר משהו על שגיאת דיסק.

זוהי ישנים thinkpad IBM עם מערכת הפעלה Windows XP. מתי זה מתחיל למעלה כתוב: "לחצו על הכפתור הכחול גישה יבמ כדי להפריע אתחול רגיל", לחיצה על F8 אין כל השפעה. אז אני לוחץ על לחצן גישה יבמ. אני צריך להריץ כמה בדיקות אבחון ושום דבר לא מגיע למעלה.

מה עלי לעשות, אתחול מתוך דיסק? אני אפילו לא יכול ההפעלה ב Safemode.
Old 23 ינואר 2008, 15:06
מנהל קבוצת

כן ייתכן שאתה מסתכל על להתקין מחדש אם אתה לא יכול אפילו לתוך אתחול במצב בטוח.

אתה יכול לנסות לאתחל מתוך דיסק, אבל הכל תלוי מה פגום הוא עלול לא לעזור.

האם יש לך את XP לכונן כדי לנסות תיקון התקנה?

Old 23 ינואר 2008, 19:59
קבוצת חברות חדשות

האם יש דרך שאני אוכל לשמור את כל הנתונים מ hardrive לפני ההתקנה מחדש?

במחשב זה יש חוזים חשובים, פרטי המס, תמונות המשפחה, ועוד יש לו צריך להיות קצת דרך הצלה זה לא שם?
Old 23 ינואר 2008, 20:06
מנהל קבוצת

הפוך חדשה לכתוב כאן שואלים איך לגשת פגומה כונן כאן. הקפד למסור פרטים שגיאה וכל זה.

אתם תקבלו תשובה טובה יותר שם אז אני יכול לתת. אם ניתן לעשות זאת הם יקבלו אותך שם כי הפורום.

בהצלחה.

Old 23 ינואר 2008, 21:43
קבוצת חברות חדשות

אוקיי, תודה רבה.
Old 24 ינואר 2008, 15:45
חבר קבוצת

לפני שאתה מחליט לאתחל, נסה להשתמש ב XP לכונן האתחול של XP ולהפעיל את מסוף השחזור, וכן לנסות את הפקודה הבאה:

1 Chkdsk / R
2 fixmbr (אני חושב dont את רשומת האתחול שלה, אבל שווה לנסות)
3 תיקון אתחול
4 bootcfg / rebuild

ללא הפעלה מחדש את התקליטור, אם הוא רואה את המגפיים.

אם נכשלת לנסות לתקן התקנה, עבר האצבעות שעשויים עבודה, עובד שלה בשבילי לאורך השנים, כאשר ive היה simular בעיות. בהצלחה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
"דיסק קרא אירעה שגיאה הקש CTRL + ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" - Windows לא באתחול pinkytwoscoops מערכות ההפעלה Windows 8 ה -5 בחודש יוני 2009 13:45
Dell inspirion 1721 - "צביעות לגשת לדיסק לגרום מעט ארון כבוי" שגיאה chevycowgirl כללי תוכנות צ 'אט 1 ה -20 לאפריל 2009 09:09
שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" ashaiba כללי חומרה צ 'אט 6 13 מרץ 2009 15:56
החל ב-Windows אני מקבל "כדי להמשיך הקש על F2 כדי ההתקנה הקש F12" שגיאה massivee כללי חומרה צ 'אט 7 -17 פברואר 2009 01:44
"לקרוא דיסק שגיאה" xraminx כללי תוכנות צ 'אט 1 24 דצמבר 2007 05:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.