mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida".

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 23, 2008, 15:02
Naujas Narys

Default Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida".

Manau, kad tai yra spyware arba virusų problemą. Draugas įdiegta programa (PowerISO manau) ant savo nešiojamą kompiuterį, ir kitą dieną prasidėjo klaidos pranešimą Popping sakydamas "syntax error". Mes pasistengėme, kad reikia perkrauti kompiuterį, nes aš ketina pradėti jį į safe mode ir bandyti paleisti antivirusines / Spyware programinę įrangą, tačiau dabar aš negaliu net gauti Windows boot. Kai bandau, ji sako ką nors apie disko klaidos.

Tai vyresnio amžiaus IBM ThinkPad Windows XP. Kai ji pradėjo veikti ji sako "paspauskite mėlyną Access IBM button nutraukti normalus Startup", paspauskite klavišą F8, neturi jokio poveikio. Taigi aš spaudos Access IBM button. Turiu paleisti keletą diagnostikos testų ir nieko pasirodo.

Ką turėčiau daryti, įkelti iš disko? Aš negaliu net į paleisties safemode.
Old Sausis 23, 2008, 15:06
Moderatorius Grupė

Taip tu gali ieškoti ne iš naujo, jei jūs net negalite įkelti į saugų režimą.

Galite pabandyti atsisiųsti iš disko, bet priklausomai nuo to, visas sugadintas jis negali padėti.

Ar turite XP CD pabandyti Remontas diegimas?

Old Sausis 23, 2008, 19:59
Naujas Narys

Ar yra koks nors būdas, kad aš galiu išgelbėti bet iš hardrive duomenis prieš naujo?

Šis kompiuteris turi svarbių sutarčių, mokesčių informacijos, šeimos nuotraukas ir tt Yra jau turiu būti tam tikru būdu išgelbėti tai ne ten?
Old Sausis 23, 2008, 20:06
Moderatorius Grupė

Make a New Post čia klausia, kaip naudotis sugadintas diskas čia. Būtinai pateikite informaciją apie klaidas ir visa tai.

Jums bus geriau atsakyti Tuomet aš galiu duoti. Jei tai galima padaryti, jie bus jums ten tame forume.

Sėkmės.

Old Sausis 23, 2008, 21:43
Naujas Narys

Gerai, ačiū ačiū.
Old Sausis 24, 2008, 15:45
Narys

Prieš išsirinksite formatu, pabandykite naudoti XP CD boot up ir paleisti XP atkūrimo konsolę, ir į komandų eilutę pabandykite atlikti šiuos veiksmus:

1 chkdsk / R
2 FIXMBR (I dont think its boot record, bet verta pabandyti)
3 nustato įkrovimo
4 bootcfg / rebuild

Perkraukite be CD, žiūrėti, jei batai iki.

Jeigu nepavyksta bandyti remontuoti įrenginį, pirštų kirto, kad gali dirbti, jos dirbo už mane per metus, kai buvo IVE simular problemų. sėkmės
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Įvyko disko skaitymo klaida Paspauskite CTRL + ALT + DEL" - "Windows" ne Atsisiuntimas pinkytwoscoops Windows "operacinės sistemos 8 5 birželis 2009 13:45
Dell Inspirion 1721 - "nepavyko pasiekti disko sukelti šiek spintelę išjungtas" Klaida chevycowgirl BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Balandis 20, 2009 09:09
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Starting Windows I Get "Norėdami tęsti paspauskite F2 diegimo Paspauskite F12" Klaida massivee General Hardware Chat 7 17 vasaris 2009 01:44
"disko skaitymo klaida" xraminx BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 24 gruodis 2007 05:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.