![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tas ir spyware vai vīruss jautājums. Draugs instalēta programma (powerISO I think) viņai klēpjdatoru, un nākamajā dienā kļūdas ziņojumu sākās popping up sakot "syntax error". Mēs mēģinājām pārstartēt datoru, jo man gatavojas uzsākt to drošā režīmā un mēģināt palaist antivirus / spyware programmatūru, bet tagad es pat nevaru iegūt Windows boot. Kad mēģinu, tā saka kaut ko par diska kļūdu. Tas vecāks IBM ThinkPad Windows XP. Ja tā sākuma ir teikts preses zilo Access IBM pogai, lai pārtrauktu normālo Startup ", nospiežot F8 neietekmē. Tāpēc es preses Access IBM pogu. Man ir palaist vairākas diagnostikas testi un nekas nāk uz augšu. Kas man ir jādara, boot no diska? Es nevaru pat starta in safemode. |
|
| |||
| |||
| Jā jums var apskatot pārinstalēt, ja nevar pat boot uz drošu režīmā. Jūs varat mēģināt palaist no diska, bet atkarībā no tā, ko visi ir bojāts tā nevar palīdzēt. Vai jums ir XP kompaktdisku, lai mēģinātu Remonts Install? |
|
| |||
| |||
| Vai ir tā, ka es varētu glābt jebkuru no hardrive datiem pirms pārinstalēt? Šis dators ir svarīgi līgumi, informācija par nodokļiem, ģimenes fotogrāfijas, utt Tur tagad ir kaut kādā veidā, lai glābšana tas nav tur? |
|
| |||
| |||
| Padarīt jauns sūtījums šeit jautā, kā piekļūt bojāts disks šeit. Pārliecinieties, vai dot kļūda informāciju un visu to. Jūs saņemsiet labāku atbildi tur, tad varu dot. Ja tā var darīt, viņi saņems jūs tur šajā forumā. Labu veiksmi. |
|
| |||
| |||
| Alright, thank you much. |
|
| |||
| |||
| Pirms Jūs izlemjat formātā, pamēģiniet izmantot xp cd par boot up un palaist XP atkopšanas konsoli, un komanda ātri mēģināt šādi: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont domāju, ka tā Boot Record, bet vērts mēģināt) 3 fix boot 4 bootcfg / rebuild Restart bez cd, redzētu, vai tas zābaki augšu. Ja nesekmīgi mēģināt remonts uzstādīšana, īkšķus, ka var strādāt, tā strādāja mani pa gadiem, kad IVE bija simular problēmas. labu veiksmi |
![]() |
|
| Bookmarks |