menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku".

Reply

Thread Tools
Old 23 január 2008, 15:02
Nový člen skupiny

Default Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku".

Myslím, že to je spyware alebo virus problém. Priateľovi nainštalovaný program (PowerISO myslím) na jej notebook, a ďalší deň sa chybové hlásenie začala odprýskávání hore rčení "syntaktická chyba". Snažili sme sa reštartovať počítač, pretože som išiel na štart v núdzovom režime a skúste spustiť antivirus / spyware softvér, ale teraz nemôžem dostať ani na Windows boot. Keď sa snažím, to hovorí niečo o chybe disku.

Je to starší IBM ThinkPad s operačným systémom Windows XP. Pri štarte sa to hovorí, "stlačte modré tlačidlo Prístup IBM k prerušeniu normálneho štarte", stlačíte kláves F8 nemá žiadny vplyv. Tak som sa stlačením tlačidla Access IBM. Musím bežať niekoľko diagnostických testov a nič pre neho.

Čo mám robiť, boot z disku? Nemôžem ani spustení v Safemode.
Old 23 január 2008, 15:06
Moderátor skupiny

Áno, môže sa dívajú na preinštalujete keď nie je možné spustiť iv núdzovom režime.

Môžete skúsiť boot z disku, ale v závislosti na tom, čo všetko je poškodený nemôže pomoct.

Máte XP CD skúsiť Opravy Inštalácia?

Old 23 január 2008, 19:59
Nový člen skupiny

Existuje nejaký spôsob, ktorý mi môže zachrániť nejaké dáta z hardrive pred reinštaláciou?

Tento počítač je dôležité zmluvy, daňové informácie, rodinné fotografie, atď K dispozícii má byť určitým spôsobom zůstatková.hodnota to nie je?
Old 23 január 2008, 20:06
Moderátor skupiny

Urobte nový príspevok tu pýtať, ako získať prístup ku všetkým poškodeného disku tady. Uistite sa, aby všetky detaily a chyby tohto.

Získate lepšiu odpoveď tam potom môžem dať. Ak sa to dá urobiť, že sa vám tam v tomto fóre.

Veľa šťastia.

Old 23 január 2008, 21:43
Nový člen skupiny

Dobre, děkuju moc.
Old 24 január 2008, 15:45
Člen Skupina

Než sa rozhodnete, že formát, skúste xp pre boot cd a spustit xp konzolu na obnovenie a skúste v príkazovom riadku nasledujúci:

1 chkdsk / r
2 fixmbr (I dont think jej zavádzací záznam, ale stojí za to skúsiť)
3 oprava boot
4 bootcfg / rebuild

Restart bez cd, či topánky hore.

Je-li neúspešný skúsiť opraviť inštaláciu palce, že môžu pracovať, jeho pracoval pre mňa v priebehu rokov, keď mal IVE simular problémy. veľa šťastia
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.