![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to je spyware alebo virus problém. Priateľovi nainštalovaný program (PowerISO myslím) na jej notebook, a ďalší deň sa chybové hlásenie začala odprýskávání hore rčení "syntaktická chyba". Snažili sme sa reštartovať počítač, pretože som išiel na štart v núdzovom režime a skúste spustiť antivirus / spyware softvér, ale teraz nemôžem dostať ani na Windows boot. Keď sa snažím, to hovorí niečo o chybe disku. Je to starší IBM ThinkPad s operačným systémom Windows XP. Pri štarte sa to hovorí, "stlačte modré tlačidlo Prístup IBM k prerušeniu normálneho štarte", stlačíte kláves F8 nemá žiadny vplyv. Tak som sa stlačením tlačidla Access IBM. Musím bežať niekoľko diagnostických testov a nič pre neho. Čo mám robiť, boot z disku? Nemôžem ani spustení v Safemode. |
|
| |||
| |||
| Áno, môže sa dívajú na preinštalujete keď nie je možné spustiť iv núdzovom režime. Môžete skúsiť boot z disku, ale v závislosti na tom, čo všetko je poškodený nemôže pomoct. Máte XP CD skúsiť Opravy Inštalácia? |
|
| |||
| |||
| Existuje nejaký spôsob, ktorý mi môže zachrániť nejaké dáta z hardrive pred reinštaláciou? Tento počítač je dôležité zmluvy, daňové informácie, rodinné fotografie, atď K dispozícii má byť určitým spôsobom zůstatková.hodnota to nie je? |
|
| |||
| |||
| Urobte nový príspevok tu pýtať, ako získať prístup ku všetkým poškodeného disku tady. Uistite sa, aby všetky detaily a chyby tohto. Získate lepšiu odpoveď tam potom môžem dať. Ak sa to dá urobiť, že sa vám tam v tomto fóre. Veľa šťastia. |
|
| |||
| |||
| Dobre, děkuju moc. |
|
| |||
| |||
| Než sa rozhodnete, že formát, skúste xp pre boot cd a spustit xp konzolu na obnovenie a skúste v príkazovom riadku nasledujúci: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont think jej zavádzací záznam, ale stojí za to skúsiť) 3 oprava boot 4 bootcfg / rebuild Restart bez cd, či topánky hore. Je-li neúspešný skúsiť opraviť inštaláciu palce, že môžu pracovať, jeho pracoval pre mňa v priebehu rokov, keď mal IVE simular problémy. veľa šťastia |