мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор".

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. Мар 2008, 15:02
Нови члан групе

Default Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор".

Мислим да је то вирус или спыуаре проблем. Пријатељев инсталиран програм (поуерИСО мислим) на њу лаптоп, а следећег дана почела је поруку о грешци казивање поппинг уп "сынтакс еррор". Настојали смо да поново покренете рачунар, јер сам био идући у покренути у безбедном начину рада и покушати да покренете антивирусни / спыуаре софтвер, али сада не могу чак добити Уиндоуси за чизма. Када покушам, она каже нешто о диск еррор.

Ит'с старију ИБМ ТхинкПад трчање Уиндоуси КСП. Када га се почне она каже "притисните плаво дугме за Аццесс ИБМ прекид нормалног покретања", притиснути Ф8 нема ефекта. Тако сам ИБМ Аццесс притисните дугме. Имам неколико вожњи дијагностике тестове и ништа догодити се сеттле.

Шта да радим, боот са диска? Ја не могу ни у покретању сафемоде.
Old 23. Мар 2008, 15:06
Модератор / ица групе

Да вам мај се гледа на наново ако не можете чак и боот у сафе моду.

Можете покушати чизма са диска, а зависно о томе шта све она је оштећена мај неће помоћи.

Да ли ви да има КСП ЦД то испробали Репаир Инсталл?

Old 23. Мар 2008, 19:59
Нови члан групе

Има ли било који начин да ја могу да сачувате било које податке из пре хардриве поново инсталирати?

Ово рачунар има важну уговора, порезу, породичне фотографије, итд Ту има и да се на неки начин спасити ово није тамо?
Old 23. Мар 2008, 20:06
Модератор / ица групе

Направите нови пост овде молба како приступити оштећени диск овде. Будите сигурни да дају детаље о грешци и све то.

Те воља добити бољи одговор на ту ја могу дати. Ако се то може чинити они ће вас тамо у том форуму.

Сретно.

Old 23. Мар 2008, 21:43
Нови члан групе

Добро, хвала вам пуно.
Old 24. Мар 2008, 15:45
Мембер Гроуп

Пре него што се одлучите за обликовање, пробати помоћу ксп боот цд на горе и трчање ксп рецоверы конзолу, те у командној линији покушајте следеће:

1 цхкдск / р
2 фиксмбр (ја донт мислити својим боот рецорд, али вреди покушати)
3 поправити боот
4 боотцфг / ребуилд

Поново без ЦД-а, ако га видите горе чизме.

Ако успе покушајте поправку инсталације, мај прсти прешли да раде, његова је радио за мене током година, када је иве симулар проблеме. сретно
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
"Читање диска грешка Притисните Цтрл + Алт + Дел то Рестарт" - Уиндоус не боотинг пинкытуосцоопс Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 5. јуна 2009 13:45
Делл инспирион 1721 - "Цант битни приступ диску узрок ормари искључен" Еррор цхевыцоугирл Уопштено Софтуаре Цхат 1 20 април 2009 09:09
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Почетна Уиндоус добијам "наставити Притисните Ф2 за подесити Притисните Ф12" Еррор массивее Генерал Хардуаре Цхат 7 17 фебруар 2009 01:44
"диск реад еррор" ксраминкс Уопштено Софтуаре Цхат 1 24 децембар 2007 05:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц