![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bu bir casus yazılım veya virüs sorunu olduğunu düşünüyorum. Arkadaşına (sanırım) onu dizüstü bilgisayar, ve ertesi gün powerISO "sözdizimi hatası söyledi popping başladı" bir hata mesajı bir program yüklü. Çünkü güvenli modda başlatmak için gidiyoruz ve antivirüs çalıştırmayı denediğinizde / casus yazılım ama şimdi bile önyükleme Windows can't get Biz bilgisayarı yeniden başlatın çalıştı. Ben çalıştığınızda, bir disk hata hakkında bir şeyler söylüyor. Bu eski bir IBM Thinkpad Windows XP çalışıyor. Ne zaman kadar bunu söylüyor ", F8 tuşuna basın" normal başlangıç kesmek için mavi Access IBM düğmesine basın başlar etkisi yoktur. Ben Access IBM düğmesine basın. Birden çok tanı testleri çalıştırmak ve hiçbir gelir. Yani, bir açılış disketi ne yapmalıyım? Safemode I can't daha başlangıç. |
|
| |||
| |||
| Güvenli moduna eğer can't bile önyükleme Evet bir yeniden bakıyor olabilir. Önyükleme için bir diskten, deneyebilirsiniz ama tüm yardımcı olabilir bozuk olduğuna bağlı. Size XP CD'sinden bir denemek zorunda mıyım Onarım yükleyin? |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir şekilde bu yeniden yüklemeden önce hardrive herhangi bir veri kaydedebilir mi? Bu bilgisayar Bu değil var kurtarma için bir yol olarak var önemli sözleşmeleri, vergi bilgileri, aile fotoğrafları, vs var? |
|
| |||
| |||
| Burada ne kadar bozuk bir sürücü erişim isteyen yeni bir yazı yapın burada. Hata ayrıntılarını ve tüm bu vermek için emin olun. Orada sonra verebilir daha iyi bir cevap olacaktır. Eğer orada bu forumda verecektir yapılabilir. Iyi şanslar. |
|
| |||
| |||
| Tamam, teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
| Önce biçimine karar XP önyükleme kadar CD kullanmayı deneyin ve XP Kurtarma konsolu çalıştırın ve komut istemine aşağıdakileri deneyin: 1 chkdsk / r 2 fixmbr (I dont düşünmek onun önyükleme kaydı, ancak deneyin değerinde) 3 düzeltme önyükleme 4 bootcfg / yeniden Eğer çizme kadar cd, bkz olmadan yeniden başlatın. Eğer bir onarım yüklemesi deneyin başarısız, parmak çalışan Mayıs çarpı işareti, onun benim için yıllar boyunca zaman ive simular sorunları vardı çalıştı. iyi şanslar |
![]() |
|
| Bookmarks |