менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска".

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 січня 2008, 15:02
Нові члени групи

Default Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска".

Я думаю, це програми-шпигуни чи вірус питання. Друг встановлена програма (PowerISO я думаю) на своєму ноутбуку, і наступного дня повідомлення про помилку, почали з'являтися кажу "синтаксична помилка". Ми намагалися, щоб перезавантажити комп'ютер, тому що я збираюся запустити його в безпечному режимі та спробуйте запустити антивірусну / шпигунське програмне забезпечення, але зараз я не можу отримати навіть вікна завантаження. Коли я намагаюся, він говорить щось про помилку диска.

Це дорослі IBM ThinkPad під управлінням Windows XP. При запуску він каже: "натисніть на синій кнопка Access IBM перервати нормальне завантаження", натиснути F8 має ніякого ефекту. Так що я натисніть кнопку Access IBM. Я запустив кілька тестів діагностики і нічого не з'являється.

Що я повинен робити, завантажитися з диска? Я не можу навіть запуск в безпечному режимі.
Old 23 січня 2008, 15:06
Модератор групи

Так, ви можете бути дивлячись на перевстановити, якщо Ви навіть не можете завантажитися в безпечному режимі.

Ви можете спробувати завантажитися з диска, але в залежності від того, що всі пошкодження він не може допомогти.

Чи є у вас XP CD спробувати Ремонт Встановити?

Old 23 січня 2008, 19:59
Нові члени групи

Чи є спосіб, що я можу зберегти всі дані з Hardrive до переустановки?

Цей комп'ютер має важливі контракти, податкової інформації, сімейні фотографії і т.д. Там отримав якийсь спосіб, щоб врятувати цього ще не там?
Old 23 січня 2008, 20:06
Модератор групи

Створити нове повідомлення тут запитують, як отримати доступ до пошкоджених дисків тут. Не забудьте повідомити подробиці помилки і все це.

Ви отримаєте відповідь в кращому чи тоді я можу дати. Якщо це можна зробити, вони отримають вас там, в цьому форумі.

Удачи.

Old 23 січня 2008, 21:43
Нові члени групи

Добре, дякую тобі велике.
Old 24 січня 2008, 15:45
Член групи

Перш ніж ви вирішите формат, спробуйте використовувати XP CD під час завантаження та запуску XP консоль відновлення, і в командному рядку виконайте наступні дії:

1 CHKDSK / R
2 FIXMBR (I Dont Think свою завантажувальний запис, але спробувати варто)
3 виправити завантаження
4 Bootcfg / відновлення

Перезавантаження без CD, бачити, якщо він завантажується.

При невдалу спробу відновлення установки, пальці схрещені, які можуть працювати, її працював на мене всі ці роки, коли було Ive Двійники проблем. удачі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
"Помилка читання диска відбулися натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб Перезавантаження" - не завантаженні Windows pinkytwoscoops Операційні системи Windows 8 5 червня 2009 13:45
Dell Inspirion 1721 - "Cant доступ до диску причина Bit Locker відключена" Помилка chevycowgirl General Software чат 1 20 квітня 2009 09:09
Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" ashaiba Генеральний обладнання чат 6 13 березня 2009 15:56
Запуск Windows I Get "для продовження натисніть F2 для налаштування Натисніть F12" Помилка massivee Генеральний обладнання чат 7 17 лютого 2009 01:44
"помилка читання диска" xraminx General Software чат 1 24 грудня 2007 05:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.