![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че преди няколко години аз разляна вода на моя лаптоп и той умря: (То не би започнат дори не след няколко месеца. Имам нова в средното време. Както снощи започнах го и го захранва от , дойде с Acer екран, направи някои сканиране нещо и ми каза, не е имало операционна система. Това само при преинсталирането на Windows, не съм сигурен, че все още има диск? |
|
| |||
| |||
| Кои лаптоп? В този, който умря заради водата или нова сте купили?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| стария |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да сте корумпирани OS повреден или твърдия диск.
| |||
| |||
| Да твърдите дискове вероятно още доста прецакана от всичките вода, опитайте се да го поставите в близост до радиатора в стая този не влажен (ако сте ли dehumidifier набутам, че не), но не слагам то действително на радиатора само напред до него, за балансиране на екрана и основна част с дъното пред радиатора около 2 см между тях. Не е нещо, което да разчитат, че трябва да бъдете внимателни с вода около електроника, а само да я оставите така за известно време да изсъхне нещо повече и тогава опитайте пак, той може да ви изненадат.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| след 3 години тя все още се нуждаят сушене навън? |
|
| |||
| |||
| Съмнявам се. Водата вероятно пържени твърдия диск ИМО. Размени го повторно инсталирате ОС и хей Presto. |
|
| |||
| |||
| О, ами аз не осъзнаят, че е стар ![]() Може би си струва пробвам, зависи от условията на съхранение. Но за да бъдем честни, дори ако то се е случило преди месец, че би било малко вероятно да работи отново. Ако сте havn't имам aciidental покрива щети тогава опитайте преинсталиране на операционна или замяна на HDD, а след това да инсталирате ОС Но ако това е толкова стар, че може дори не си струва да се притеснява. АТРИБУТИ: Съжалявам, Дейв, публикувано в същото време.
|
| |||
| |||
| добре, ако не мога да го работи ще продаде, ако не аз ще взема само хвърли го |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп Внезапно спря работа | real77 | Лаптопи, Mobiles & текст | 12 | 30 август 2009 12:08 |
| Лаптоп звука не работи | DriFT01 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 16-то Dec 2008 13:40 |
| Лаптоп екран не работи! | Demtschuk | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 14 Дек 2008 02:16 |
| Ляв клик на мишката върху лаптоп не работи? | c02asm | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 28 ноември 2007 01:00 |
| USB за лаптопа не работи | tomj25 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 31 Авг 2007 16:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |