menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Laptop nefunguje, ale Wripe & No OS

Reply

Thread Nástroje
Old 8. dubna 2009, 00:38
Člen Skupina

Default Laptop nefunguje, ale Wripe & No OS

Takže před pár lety jsem uniklá vody na mém notebooku a zemřel: (To by nebylo zakládání ani po několika měsících. Mám nového ve střední době. Tak jako tak včera jsem začal a je zapnutý , přišel s ACER obrazovce, udělal některé věci skenování a oznámil mi, že nebyl žádný operační systém.

Je to jen jeden případ přeinstalací Windows, I'm not sure I přesto má disk?
Old 8. dubna 2009, 03:17
Dárce Skupina

Který notebook? Ten, který zemřel, protože z vody nebo nového jste koupil?
Old 8. dubna 2009, 03:21
Člen Skupina

starý
Old 8. dubna 2009, 05:58
Administrátor Skupina

By mohly být zkorumpované OS nebo vadné pevný disk.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. dubna 2009, 06:23
Dárce Skupina

Jo na pevné disky a zřejmě ještě dost našroubovány ze všech odvětví vodního hospodářství, zkuste jej umístit v blízkosti radiátoru v místnosti, to je ne vlhké (pokud jste se dostali odvlhčovač rýpnutí, že), ale nejsou ji skutečně na radiátor hned vedle na to, vyvážení na obrazovce a hlavní části, s dolní čelí chladič asi 2 cm mezi nimi.

Ne se spoléhat na něco, měli byste být opatrní s vodou kolem elektroniky, ale nech to takhle na chvíli vyschnout ještě víc a pak to zkuste znovu, může překvapit.
Old 8. dubna 2009, 06:28
Člen Skupina

po 3 letech je ještě potřeba vysycháním?
Old 8. dubna 2009, 06:30
Administrátor Skupina

Pochybuji. Vodou asi smažené pevného disku IMO. Vyměnit ji znovu-instalaci OS a hej presto.
Old 8. dubna 2009, 06:31
Dárce Skupina

Aha, tak jsem se uvědomit, že to byl starý

Mohl by stálo za to zkusit, záleží na podmínkách skladování.

Ale aby byl upřímný, i kdyby se stalo před měsícem, že by bylo pravděpodobné, že by práci znovu.

Pokud jste havn't dostal aciidental krytí škod poté zkuste to znovu jeden OS nebo výměnu HDD a pak instalaci OS

Ale jestli je to ten starý nemusí být dokonce stojí trápí.

EDIT: Promiň Dave, zveřejněné na stejnou dobu.
Old 8. dubna 2009, 06:35
Člen Skupina

i když jsem jej můžete získat, pracovní budu prodávat, ne-li uvidíme jen Odhodit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Laptop Najednou přestal pracovat real77 Notebooky, Mobily a PDA 12 30.srpna 2009 12:08
Laptop zvuk nefunguje DriFT01 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 16. prosince 2008 13:40
Obrazovka notebooku nefunguje! Demtschuk Notebooky, Mobily a PDA 2 14. prosince 2008 02:16
Levým tlačítkem myši klikněte na Laptop nefunguje? c02asm Notebooky, Mobily a PDA 3 28. listopadu 2007 01:00
Usb na notebooku nefunguje tomj25 Notebooky, Mobily a PDA 2 31. srpen 2007 16:29
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.