![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže před pár lety jsem uniklá vody na mém notebooku a zemřel: (To by nebylo zakládání ani po několika měsících. Mám nového ve střední době. Tak jako tak včera jsem začal a je zapnutý , přišel s ACER obrazovce, udělal některé věci skenování a oznámil mi, že nebyl žádný operační systém. Je to jen jeden případ přeinstalací Windows, I'm not sure I přesto má disk? |
|
| |||
| |||
| Který notebook? Ten, který zemřel, protože z vody nebo nového jste koupil?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| starý |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohly být zkorumpované OS nebo vadné pevný disk.
| |||
| |||
| Jo na pevné disky a zřejmě ještě dost našroubovány ze všech odvětví vodního hospodářství, zkuste jej umístit v blízkosti radiátoru v místnosti, to je ne vlhké (pokud jste se dostali odvlhčovač rýpnutí, že), ale nejsou ji skutečně na radiátor hned vedle na to, vyvážení na obrazovce a hlavní části, s dolní čelí chladič asi 2 cm mezi nimi. Ne se spoléhat na něco, měli byste být opatrní s vodou kolem elektroniky, ale nech to takhle na chvíli vyschnout ještě víc a pak to zkuste znovu, může překvapit.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| po 3 letech je ještě potřeba vysycháním? |
|
| |||
| |||
| Pochybuji. Vodou asi smažené pevného disku IMO. Vyměnit ji znovu-instalaci OS a hej presto. |
|
| |||
| |||
| Aha, tak jsem se uvědomit, že to byl starý ![]() Mohl by stálo za to zkusit, záleží na podmínkách skladování. Ale aby byl upřímný, i kdyby se stalo před měsícem, že by bylo pravděpodobné, že by práci znovu. Pokud jste havn't dostal aciidental krytí škod poté zkuste to znovu jeden OS nebo výměnu HDD a pak instalaci OS Ale jestli je to ten starý nemusí být dokonce stojí trápí. EDIT: Promiň Dave, zveřejněné na stejnou dobu.
|
| |||
| |||
| i když jsem jej můžete získat, pracovní budu prodávat, ne-li uvidíme jen Odhodit |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop Najednou přestal pracovat | real77 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 30.srpna 2009 12:08 |
| Laptop zvuk nefunguje | DriFT01 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 16. prosince 2008 13:40 |
| Obrazovka notebooku nefunguje! | Demtschuk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 14. prosince 2008 02:16 |
| Levým tlačítkem myši klikněte na Laptop nefunguje? | c02asm | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 28. listopadu 2007 01:00 |
| Usb na notebooku nefunguje | tomj25 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 31. srpen 2007 16:29 |
| Thread Nástroje | |
| |