![]() |
|
| |||
| |||
| Μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα έχουν απορριφθεί νερού για φορητό υπολογιστή μου και θα πεθάνει: (Δεν θα ξεκινήσουν δεν ακόμη και μετά από μερικούς μήνες. Πήρα ένα νέο στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα. Anyways χθες άρχισα να ιδρυθεί και να είναι ενεργοποιημένη , κατέληξε με την ACER οθόνη, έκανε κάποιες σάρωσης πράγμα και μου είπε δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα. Είναι αυτό ακριβώς μια περίπτωση η επανεγκατάσταση των Windows, δεν είμαι σίγουρος ότι έχω ακόμα το δίσκο; |
|
| |||
| |||
| Ποιο φορητό υπολογιστή; Η μία που πέθαναν εξαιτίας του νερού ή της νέας που αγοράσατε;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| τον παλαιό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι μια διεφθαρμένη OS ή ελαττωματικό σκληρό δίσκο.
| |||
| |||
| Ναι ο σκληρός δίσκος ίσως ακόμη πολύ βιδωτούς από όλο το νερό, δοκιμάστε να το τοποθετήσετε κοντά σε ένα ψυγείο σε ένα δωμάτιο thats μην υγρό (εάν έχετε dehumidifier σπρωξιά στο ότι), αλλά δεν το έθεσε όντως για το ψυγείο δίπλα σε αυτό, για την εξισορρόπηση και κύριο μέρος της οθόνης, με το βυθό που αντιμετωπίζει το ψυγείο περίπου 2 εκατοστών μεταξύ τους. Δεν έχει κάτι να επικαλεστεί, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το νερό γύρω από τα ηλεκτρονικά, αλλά αφήστε το έτσι για λίγο να στεγνώσει και κάποιες περισσότερο στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά, μπορεί να σας εκπλήξει.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| μετά από 3 χρόνια, εξακολουθεί να χρειάζεται αποξήρανση; |
|
| |||
| |||
| Αμφιβάλλω. Το νερό πιθανότατα τηγανητά το σκληρό δίσκο του ΙΜΟ. Εναλλαγ αυτό, εγκαταστήστε εκ νέου το λειτουργικό σύστημα και Hey Presto. |
|
| |||
| |||
| Αχ, καλά δεν το ήξερα ότι ήταν παλιά ![]() Θα μπορούσε να αξίζει να προσπαθήσουμε, εξαρτάται από τις συνθήκες αποθήκευσης. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμη και αν είχε συμβεί πριν από ένα μήνα, θα ήταν απίθανο να εργαστεί ξανά. Αν havn't έχεις aciidental κάλυψη ζημιών στη συνέχεια, δοκιμάστε την επανεγκατάσταση OS ή αντικαθιστά ένα HDD και μετά την εγκατάσταση OS Αλλά αν είναι παλιά ότι θα μπορούσε ακόμη και να μην δίνουν σημασία. EDIT: Συγγνώμη Dave, δημοσιεύτηκε στο ίδιο χρονικό διάστημα.
|
| |||
| |||
| και αν μπορώ να το αποκτήσουν εργασίας Θα πουλήσει αν δεν Θα πάρω απλώς πετάξτε |