manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Laptop ne radi, ali Wripe OS & Ne

Reply

Thread Tools
Old 8. travanj 2009, 00:38
Member Group

Tako je prije nekoliko godina sam vodu izliti na moj laptop i on je umro: (To ne bi pokrenuti ni nakon nekoliko mjeseci. Dobila sam novu u to vrijeme. Anyways sinoć sam počela i ona ga pokreće na , izađe s ACER ekranu, je li neka stvar i skeniranje je rekao mene nema operativni sustav.

Da li je ovo samo slučaj ponovo instalirati sustav Windows, Im 'ne siguran JA pa ipak imati disk?
Old 8. travanj 2009, 03:17
Donatorska Grupa

Koji laptop? Onaj koji je umro zbog vode ili novo ste kupili?
Old 8. travanj 2009, 03:21
Member Group

stari
Old 8. travanj 2009, 05:58
Administrator Group

Moglo biti korumpiran OS ili neispravan hard disk.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. travanj 2009, 06:23
Donatorska Grupa

Da hard diskove vjerojatno još uvijek prilično pijan od svih voda, pokušajte da ga postavite u blizini radijator u sobi taj da ne vlaľan (ako ste je dobio dehumidifier gurati da u), ali ne stavljajte ga zapravo na radijator odmah na njega, balansiranje na zaslonu i glavni dio, s dna prema radijator oko 2cm između njih.

Nije nešto da se oslanjaju na, trebali biste biti oprezni s vodom oko elektronike, nego samo napustite kao što je ova za suhu, a za neke više, a zatim pokušajte ponovno, on svibanj iznenaditi.
Old 8. travanj 2009, 06:28
Member Group

nakon 3 godine ga još uvijek je potrebno za sušenje out?
Old 8. travanj 2009, 06:30
Administrator Group

JA sumnja to. Voda vjerojatno pržene hard drive IMO. Zamijeni ga ponovno instalirati OS i PRESTO hej.
Old 8. travanj 2009, 06:31
Donatorska Grupa

Ah, dobro nisam shvatili da je to staro

Mogao bi biti vrijedan probati, ovisi o uvjetima skladištenja.

Ali, da budem iskren, čak i ako ga se dogodilo prije mjesec dana bilo bi vjerojatno opet na posao.

Ako havn't dobio aciidental pokriva štetu zatim pokušajte ponovno instalirajte jedan OS ili zamijenjujući HDD i onda instaliraju OS

Ali ako je ona stara da bi to moglo biti vrijedno ni ne gnjavi.

EDIT: Sorry Dave, postavljene u isto vrijeme.
Old 8. travanj 2009, 06:35
Member Group

ali ako ja mogu dobiti Internet rad ću prodati, ako ne ja ću samo baci od sebe
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.