![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako je prije nekoliko godina sam vodu izliti na moj laptop i on je umro: (To ne bi pokrenuti ni nakon nekoliko mjeseci. Dobila sam novu u to vrijeme. Anyways sinoć sam počela i ona ga pokreće na , izađe s ACER ekranu, je li neka stvar i skeniranje je rekao mene nema operativni sustav. Da li je ovo samo slučaj ponovo instalirati sustav Windows, Im 'ne siguran JA pa ipak imati disk? |
|
| |||
| |||
| Koji laptop? Onaj koji je umro zbog vode ili novo ste kupili?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| stari |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo biti korumpiran OS ili neispravan hard disk.
| |||
| |||
| Da hard diskove vjerojatno još uvijek prilično pijan od svih voda, pokušajte da ga postavite u blizini radijator u sobi taj da ne vlaľan (ako ste je dobio dehumidifier gurati da u), ali ne stavljajte ga zapravo na radijator odmah na njega, balansiranje na zaslonu i glavni dio, s dna prema radijator oko 2cm između njih. Nije nešto da se oslanjaju na, trebali biste biti oprezni s vodom oko elektronike, nego samo napustite kao što je ova za suhu, a za neke više, a zatim pokušajte ponovno, on svibanj iznenaditi.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| nakon 3 godine ga još uvijek je potrebno za sušenje out? |
|
| |||
| |||
| JA sumnja to. Voda vjerojatno pržene hard drive IMO. Zamijeni ga ponovno instalirati OS i PRESTO hej. |
|
| |||
| |||
| Ah, dobro nisam shvatili da je to staro ![]() Mogao bi biti vrijedan probati, ovisi o uvjetima skladištenja. Ali, da budem iskren, čak i ako ga se dogodilo prije mjesec dana bilo bi vjerojatno opet na posao. Ako havn't dobio aciidental pokriva štetu zatim pokušajte ponovno instalirajte jedan OS ili zamijenjujući HDD i onda instaliraju OS Ali ako je ona stara da bi to moglo biti vrijedno ni ne gnjavi. EDIT: Sorry Dave, postavljene u isto vrijeme.
|
| |||
| |||
| ali ako ja mogu dobiti Internet rad ću prodati, ako ne ja ću samo baci od sebe |