kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Laptop nem működik, de Wripe & No OS

Reply

Téma eszközök
Old Április 8. 2009, 00:38
Csoport tagja

Default Laptop nem működik, de Wripe & No OS

Tehát egy pár évvel ezelőtt kiömlött víz my laptop, és meghalt: (Nem induló után még egy pár hónapig. Van egy új, az átlagos idő. Egyébként tegnap este kezdtem el, és a motoros jött ki az ACER képernyőn, hogy néhány dolog, szkennelési és azt mondta, nem volt működő rendszer.

Ez csak a Windows újratelepítése esetén, nem vagyok biztos, még a lemez?
Old Április 8. 2009, 03:17
Donor Group

Milyen laptop? Az egyik, hogy meghalt, mert a víz vagy az új vásárolt?
Old Április 8. 2009, 03:21
Csoport tagja

a régi
Old Április 8. 2009, 05:58
Administrator Group

Lehet, hogy sérült vagy hibás OS merevlemezére.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 8. 2009, 06:23
Donor Group

Persze a merevlemezek valószínűleg még elég az összes csavart a vizet, próbáld helyezi a fűtőtest közelében egy szobában thats nem párás (ha van párátlanító lök, hogy az), de nem tesz ez ténylegesen csak a következő radiátor hogy a kiegyenlítő a képernyőn, és fő részét, és az alsó néző radiátor kb 2cm között.

Nem valamit támaszkodhatnak, legyen óvatos a víz körül elektronika, csak hagyjuk így egy darabig száradni néhány nagyobb és próbálja újra, akkor lepni.
Old Április 8. 2009, 06:28
Csoport tagja

3 év után még mindig szükség van arra, szárítás?
Old Április 8. 2009, 06:30
Administrator Group

Kétlem. A víz valószínűleg sült merevlemez IMO. Csere el, telepítse újra az operációs rendszer és hé Presto.
Old Április 8. 2009, 06:31
Donor Group

Ó, hát én nem volt tudatában, hogy a régi

Lehet, hogy érdemes megpróbálni, függ a tárolás körülményeit.

De hogy őszinte legyek, ha meg sem történt volna egy hónappal ezelőtt, hogy nem valószínű, hogy újra.

Ha havn't van aciidental károk fedezésére próbálja újratelepíteni az operációs rendszer vagy helyettesítő HDD, majd a telepítés OS

De ha ez a régi, hogy talán nem is érdemes zavarni.

EDIT: Sorry Dave, posted at egyszerre.
Old Április 8. 2009, 06:35
Csoport tagja

ha jól tudom értem dolgozik majd eladni, ha nem fogok csak úgy dobja
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop hirtelen abbahagyta real77 Laptopok, PDA-k & Mobiles 12 Augusztus 30, 2009 12:08
Laptop hang nem működik DriFT01 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 16. december 2008 13:40
Laptop Screen nem működik! Demtschuk Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 14. december 2008 02:16
Bal egérgombbal a Laptop nem működik? c02asm Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 28. november 2007 01:00
USB laptop nem működik tomj25 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 31. augusztus 2007 16:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.