![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát egy pár évvel ezelőtt kiömlött víz my laptop, és meghalt: (Nem induló után még egy pár hónapig. Van egy új, az átlagos idő. Egyébként tegnap este kezdtem el, és a motoros jött ki az ACER képernyőn, hogy néhány dolog, szkennelési és azt mondta, nem volt működő rendszer. Ez csak a Windows újratelepítése esetén, nem vagyok biztos, még a lemez? |
|
| |||
| |||
| Milyen laptop? Az egyik, hogy meghalt, mert a víz vagy az új vásárolt?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| a régi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy sérült vagy hibás OS merevlemezére.
| |||
| |||
| Persze a merevlemezek valószínűleg még elég az összes csavart a vizet, próbáld helyezi a fűtőtest közelében egy szobában thats nem párás (ha van párátlanító lök, hogy az), de nem tesz ez ténylegesen csak a következő radiátor hogy a kiegyenlítő a képernyőn, és fő részét, és az alsó néző radiátor kb 2cm között. Nem valamit támaszkodhatnak, legyen óvatos a víz körül elektronika, csak hagyjuk így egy darabig száradni néhány nagyobb és próbálja újra, akkor lepni.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| 3 év után még mindig szükség van arra, szárítás? |
|
| |||
| |||
| Kétlem. A víz valószínűleg sült merevlemez IMO. Csere el, telepítse újra az operációs rendszer és hé Presto. |
|
| |||
| |||
| Ó, hát én nem volt tudatában, hogy a régi ![]() Lehet, hogy érdemes megpróbálni, függ a tárolás körülményeit. De hogy őszinte legyek, ha meg sem történt volna egy hónappal ezelőtt, hogy nem valószínű, hogy újra. Ha havn't van aciidental károk fedezésére próbálja újratelepíteni az operációs rendszer vagy helyettesítő HDD, majd a telepítés OS De ha ez a régi, hogy talán nem is érdemes zavarni. EDIT: Sorry Dave, posted at egyszerre.
|
| |||
| |||
| ha jól tudom értem dolgozik majd eladni, ha nem fogok csak úgy dobja |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop hirtelen abbahagyta | real77 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | Augusztus 30, 2009 12:08 |
| Laptop hang nem működik | DriFT01 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 16. december 2008 13:40 |
| Laptop Screen nem működik! | Demtschuk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 14. december 2008 02:16 |
| Bal egérgombbal a Laptop nem működik? | c02asm | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 28. november 2007 01:00 |
| USB laptop nem működik | tomj25 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 31. augusztus 2007 16:29 |
| Téma eszközök | |
| |