![]() |
|
| |||
| |||
| אז לפני כמה שנים אני spilt מים הנייד שלי והוא מת: (זה לא היה אפילו לא להניע אחרי כמה חודשים. יש לי אחד חדש בינתיים. בכל מקרה אתמול בלילה התחלתי אותו והוא מופעל על , התקרב עם מסך Acer, עשינו קצת סריקה דבר ואמר לי שאין שום מערכת הפעלה. האם זה רק מקרה של התקנה מחדש של Windows, אני לא בטוח שאני עדיין צריך את הדיסק? |
|
| |||
| |||
| איזה מחשב נייד? את זה מתו בגלל המים או קנית חדש?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אחד הישנים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות משובש או פגום של מערכת ההפעלה לכונן הקשיח.
| |||
| |||
| כן על כוננים קשיחים כנראה עדיין די דפוק מכל מים, נסה להניח אותו ליד הרדיאטור בחדר thats לא רטוב (אם יש לך כי dehumidifier דחיפה) אבל לא לשים את זה באמת רק על הרדיאטור הבא לה, איזון על המסך הראשי ואת השאר, עם תחתית מול הרדיאטור אודות 2cm ביניהם. לא להסתמך על משהו, אתה צריך להיות זהיר עם מים ברחבי אלקטרוניקה, אלא רק להשאיר את זה ככה במשך זמן כדי לצאת קצת יבש יותר ולאחר מכן נסה שוב, הוא עשוי להפתיע אותך.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| לאחר 3 שנים זה עדיין צריך ייבוש החוצה? |
|
| |||
| |||
| אני בספק. המים כנראה פריד את הכונן הקשיח IMO. להחליף אותו, להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואת היי presto. |
|
| |||
| |||
| אה, גם אני לא realise היה כי הישן ![]() יכול להיות שווה לנסות, תלוי בתנאים אחסון. אבל כדי להיות כנים, גם אם זה קרה לפני חודש יהיה זה מן הנמנע לעבוד שוב. אם יש לך havn't לכסות נזק aciidental אז נסה התקנה מחדש של מערכת הפעלה או החלפת HDD ולאחר מכן התקנת מערכת הפעלה אבל אם הוא ישן, כי זה עלול להיות אפילו לא שווה את הטרחה. ערוך: סליחה דייב, פורסם ב באותו זמן.
|
| |||
| |||
| גם אם אני יכול לקבל את זה אני עובד יהיה למכור אם אני לא יהיה פשוט לזרוק אותו |