![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi prieš kelis metus aš išsiliejęs vanduo ant mano laptopo, ir jis mirė: (Tai ne pradėti net ne po kelių mėnesių. Aš gavau naują vidutinis laikas. Anyways paskutinę naktį aš pradėjau jį ir jis įjungtas , atėjo su ACER ekranas, padarė kai nuskaitymo dalykas ir man nebuvo operacinės sistemos. Ar tai tik iš naujo įdiegti "Windows" atveju, aš nesu tikras, vis dar turiu diske? |
|
| |||
| |||
| Kuris nešiojamas? Kuris mirė nuo vandens ar nauja pirkote?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| senas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gali būti sugadintas OS arba netinkamo kietajame diske.
| |||
| |||
| Taip diskų tikriausiai dar gana prisukamas iš visų vandens, pabandykite jį patalpinti šalia į kambarį radiatorių thats ne drėgnas (jei turite Dehumidifier shove, kad), bet nekelia jis realiai radiatorius visai šalia jai, balansavimo ekrane ir pagrindinės dalies, su kuriomis susiduria apačioje radiatorių apie 2cm tarp jų. Ne ką remtis, jūs turėtumėte būti atsargūs su vandeniu apie elektronika, o tiesiog palikti kaip šį, o išdžiūti šiek tiek daugiau, ir tada bandykite vėl, ji gali jus nustebinti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| po 3 metų ji vis dar reikia išdžiūvimo? |
|
| |||
| |||
| Aš abejoju. Vandens tikriausiai keptas disko IMO. Sukeisti ją iš naujo įdiegti OS ir hey presto. |
|
| |||
| |||
| Ah, ir aš ne suprasti, kad jis buvo senas ![]() Ar verta pabandyti, priklauso nuo laikymo sąlygų. Bet turi būti sąžiningi, net jei jis įvyko prieš mėnesį jis būtų tikėtina, kad vėl veikia. Jei havn't gavo aciidental nuostolių padengimo tada bandykite iš naujo įdiegti OS arba pakeisti HDD ir tada įdiegti OS Bet jei tai, kad senas tai gali net būti verta įkyrus. EDIT: Atsiprašau Dave paskelbtas tuo pačiu metu.
|
| |||
| |||
| gerai, jei aš galiu jį gauti darbo I'll parduoti, jei ne aš tik jį išmeskite |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Staiga nustojo veikti | real77 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 12 | Rugpjūtis 30, 2009 12:08 |
| Laptop garsas neveikia | DriFT01 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 16 gruodis 2008 13:40 |
| Laptopo ekranas neveikia!! | Demtschuk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 14 gruodis 2008 02:16 |
| Kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite ant Laptop neveikia? | c02asm | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Lapkritis 28, 2007 01:00 |
| Usb ant laptopo neveikia | tomj25 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 31, 2007 16:29 |
| Temos įrankiai | |
| |