mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Laptop Nedirbo, bet Wripe & No OS

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 8, 2009, 00:38
Narys

Default Laptop Nedirbo, bet Wripe & No OS

Taigi prieš kelis metus aš išsiliejęs vanduo ant mano laptopo, ir jis mirė: (Tai ne pradėti net ne po kelių mėnesių. Aš gavau naują vidutinis laikas. Anyways paskutinę naktį aš pradėjau jį ir jis įjungtas , atėjo su ACER ekranas, padarė kai nuskaitymo dalykas ir man nebuvo operacinės sistemos.

Ar tai tik iš naujo įdiegti "Windows" atveju, aš nesu tikras, vis dar turiu diske?
Old Balandis 8, 2009, 03:17
Donorų grupės

Kuris nešiojamas? Kuris mirė nuo vandens ar nauja pirkote?
Old Balandis 8, 2009, 03:21
Narys

senas
Old Balandis 8, 2009, 05:58
Administrator Grupė

Gali būti sugadintas OS arba netinkamo kietajame diske.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 8, 2009, 06:23
Donorų grupės

Taip diskų tikriausiai dar gana prisukamas iš visų vandens, pabandykite jį patalpinti šalia į kambarį radiatorių thats ne drėgnas (jei turite Dehumidifier shove, kad), bet nekelia jis realiai radiatorius visai šalia jai, balansavimo ekrane ir pagrindinės dalies, su kuriomis susiduria apačioje radiatorių apie 2cm tarp jų.

Ne ką remtis, jūs turėtumėte būti atsargūs su vandeniu apie elektronika, o tiesiog palikti kaip šį, o išdžiūti šiek tiek daugiau, ir tada bandykite vėl, ji gali jus nustebinti.
Old Balandis 8, 2009, 06:28
Narys

po 3 metų ji vis dar reikia išdžiūvimo?
Old Balandis 8, 2009, 06:30
Administrator Grupė

Aš abejoju. Vandens tikriausiai keptas disko IMO. Sukeisti ją iš naujo įdiegti OS ir hey presto.
Old Balandis 8, 2009, 06:31
Donorų grupės

Ah, ir aš ne suprasti, kad jis buvo senas

Ar verta pabandyti, priklauso nuo laikymo sąlygų.

Bet turi būti sąžiningi, net jei jis įvyko prieš mėnesį jis būtų tikėtina, kad vėl veikia.

Jei havn't gavo aciidental nuostolių padengimo tada bandykite iš naujo įdiegti OS arba pakeisti HDD ir tada įdiegti OS

Bet jei tai, kad senas tai gali net būti verta įkyrus.

EDIT: Atsiprašau Dave paskelbtas tuo pačiu metu.
Old Balandis 8, 2009, 06:35
Narys

gerai, jei aš galiu jį gauti darbo I'll parduoti, jei ne aš tik jį išmeskite
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop Staiga nustojo veikti real77 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 12 Rugpjūtis 30, 2009 12:08
Laptop garsas neveikia DriFT01 Sound, Speakers & MP3 Players 4 16 gruodis 2008 13:40
Laptopo ekranas neveikia!! Demtschuk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 14 gruodis 2008 02:16
Kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite ant Laptop neveikia? c02asm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Lapkritis 28, 2007 01:00
Usb ant laptopo neveikia tomj25 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Rugpjūtis 31, 2007 16:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.