![]() |
|
| |||
| |||
| Tātad pirms dažiem gadiem es modelējot ūdeni uz manu portatīvo datoru un nomira: (Nebūtu sākuma pat pēc dažiem mēnešiem. Man jauns jēdziens vidējais laiks. Anyways vakar vakarā sāku to un to darbina ar nāca klajā ar ACER ekrānu, veica kādu skenēšanu lieta, un man nebija operētājsistēmu. Tas ir tikai gadījumā, pārinstalēt Windows, es neesmu pārliecināts, ka es vēl joprojām ir diska? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kuru portatīvo datoru? Vienu, kas nomira, jo ūdens vai jaunu var iegādāties?
|
| |||
| |||
| vecais |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu būt bojāta OS vai bojātu cieto disku.
| |||
| |||
| Yeah cieto disku, iespējams, vēl diezgan ieskrūvē no visiem ūdens, pamēģiniet izmantot to pie radiatora ar istabu thats nav mitrs (ja jums dehumidifier pagrūdiens ka), bet nelieciet to faktiski uz radiatora tieši blakus uz to, balansēšanas uz ekrāna un galvenā daļa, ar apakšējo saskaras apmēram 2 cm radiatoru starp tiem. Nav kaut paļauties uz jums jābūt uzmanīgiem ar ūdeni ap elektroniku, bet vienkārši atstāt to kā šis, bet nožūt dažas vairāk, un tad mēģiniet atkal, tas jūs pārsteigs.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| pēc 3 gadiem tā joprojām ir nepieciešama izžūšanu? |
|
| |||
| |||
| Es šaubos. Ūdens, iespējams, ceptiem cieto disku IMO. Swap ir atkārtoti instalēt OS un hey PRESTO. |
|
| |||
| |||
| Ah, arī man nebija ne saprotu, ka tas bija tas, ka vecs ![]() Vai ir vērts mēģināt, ir atkarīga no uzglabāšanas apstākļos. Bet ja godīgi, pat ja tas būtu noticis pirms mēneša būtu maz ticams, ka atkal strādāt. Ja jūs havn't got aciidental zaudējumu segšanai tad mēģināt pārinstalēt OS vai nomainīt HDD, un tad instalējot OS Bet, ja tas ir vecās tas varētu pat nebūt vērts apgrūtinošas. EDIT: Sorry Dave, publicēts tajā pašā laikā.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| labi, ja es varu iegūt darba I'll pārdot, ja ne es ņemšu tikai izmetiet |
![]() |
|
| Bookmarks |