![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dlatego kilka lat temu resztki wody na moim laptopie i umarł: (Nie uruchamia się nawet po kilku miesiącach. Mam nowego w odpowiednim czasie. Anyways ubiegłej nocy zacząłem go i to z napędem na , wyruszyli z ACER ekran, zrobił kilka rzeczy skanowania i powiedział mi, nie było systemu operacyjnego. Czy to tylko przypadku ponownej instalacji systemu Windows, nie jestem pewien, że nadal masz dysk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Który laptop? Ten, który zmarł z powodu wody lub nowego zakupu?
|
| |||
| |||
| stary |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może być uszkodzony lub wadliwy OS dysku twardym.
| |||
| |||
| Tak twarde dyski prawdopodobnie nadal dość pijany ze wszystkich sektorach gospodarki wodnej, spróbować umieścić je w pobliżu grzejnika w pokoju thats nie wilgotnych (jeśli you've got a dehumidifier podtykać że w), ale nie umieszczać go w rzeczywistości na grzejnik tuż obok go bilansująca na ekranie i główne części, z dołu stoi grzejnik o 2cm pomiędzy nimi. Nie liczyć na coś, należy być ostrożnym z wodą około elektronika, ale pozostawić ją w ten sposób przez jakiś czas do wyschnięcia na kilka, a następnie spróbuj ponownie, może to dla Ciebie zaskoczeniem.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| od 3 lat to nadal trzeba wysuszenie? |
|
| |||
| |||
| I doubt it. Woda prawdopodobnie smażone dysku twardym IMO. Zamień ją ponownie zainstalować system operacyjny i hey presto. |
|
| |||
| |||
| Ach, i nie zdają sobie to, że stare ![]() Czy warto spróbować, zależy od warunków przechowywania. Ale powiem szczerze nawet gdyby miało to miejsce miesiąc temu byłoby mało prawdopodobne pracy. Jeśli havn't dostał aciidental pokrycie szkód następnie spróbuj ponownie zainstalować system operacyjny lub zastępujące HDD, a następnie instalując OS Ale czy to, że stare może nawet nie warto kłopotać. EDIT: Przepraszam Dave, wysłana w tym samym czasie.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dobrze jeśli mogę dostać pracy I'll go sprzedać, jeśli nie będę go po prostu wyrzucić |