![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, în urmă cu câţiva ani am spilt de apă de pe laptop-ul meu şi el a murit: (Nu ar începe până nu, chiar şi după câteva luni. Am luat unul nou, în acelaşi timp. Oricum aseara am inceput sa-l si pe el alimentat , a venit cu ACER ecran, a făcut unele scanare lucru şi mi-a spus ca nu a existat nici un sistem de operare. Este aceasta doar un caz de a reinstala Windows, nu sunt sigur mai am pe disc? |
|
| |||
| |||
| Ce laptop? Cea care a murit din cauza apei sau a unei noi aţi cumpărat?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| cel vechi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar putea fi o corupt OS sau defecte hard-disk.
| |||
| |||
| Da, de hard disk-uri, probabil, încă destul de bara din toate sectoarele apei, încercaţi să o aşezaţi lângă un calorifer într-o cameră thats nu umed (dacă aţi primit o lovitură cu umărul ca, în dehumidifier), dar nu se pune de fapt pe radiator chiar lângă să-l, de echilibrare pe ecran şi mai mare parte, în partea de jos cu care se confruntă cu radiatorul despre 2cm între ele. Nu să se bazeze pe ceva, ar trebui să fie atent cu apă în jurul electronică, dar las asa pentru un timp să se usuce în unele mai mult şi apoi să încercaţi din nou, s-ar putea surprinde in mod placut.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| dupa 3 ani este încă nevoie de uscat? |
|
| |||
| |||
| Mă îndoiesc. De apă, probabil, prăjit pe hard disc OMI. Swap-o, re-a instala sisteme de operare şi hei presto. |
|
| |||
| |||
| Ah, bine nu am dat seama că ea a fost vechi ![]() Ar putea fi în valoare de o încercare, în funcţie de condiţiile de depozitare. Dar să fiu sincer, chiar dacă aceasta s-a întâmplat acum o luna, ar fi puţin probabil să lucreze din nou. Dacă havn't-am aciidental acoperi daunele apoi încercaţi să reinstalez un sistem de operare sau de înlocuire a HDD şi apoi instalarea de sisteme de operare Dar daca e vechi, care s-ar putea sa nu se merita deranjează. EDIT: Imi pare rau Dave, publicat la aceeaşi dată.
|
| |||
| |||
| bine daca as putea sa-l aduc de lucru voi vinde, dacă nu voi doar arunca-l de aici |
![]() |
|
| Marcaje |