menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Laptop nefunguje, ale Wripe & No OS

Reply

Thread Tools
Old 8. apríla 2009, 00:38
Člen Skupina

Default Laptop nefunguje, ale Wripe & No OS

Takže pred pár rokmi som uniknutá vody na mojom notebooku a zomrel: (To by nebolo zakladanie ani po niekoľkých mesiacoch. Mám nového v strednej dobe. Tak ako tak včera som začal a je zapnutý , prišiel s ACER obrazovke, urobil niektoré veci skenovanie a oznámil mi, že nebol žiadny operačný systém.

Je to len jeden prípad reinštaláciou Windows, I'm not sure I napriek tomu má disk?
Old 8. apríla 2009, 03:17
Darcu Skupina

Ktorý notebook? Ten, ktorý zomrel, pretože z vody alebo nového ste kúpil?
Old 8. apríla 2009, 03:21
Člen Skupina

starý
Old 8. apríla 2009, 05:58
Administrátor Skupina

By mohli byť skorumpovanej OS alebo chybné pevný disk.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. apríla 2009, 06:23
Darcu Skupina

Jo na pevné disky a zrejme ešte dosť naskrutkujú zo všetkých odvetví vodného hospodárstva, skúste ho umiestniť v blízkosti radiátora v miestnosti, to je ne vlhké (ak ste sa dostali odvlhčovač rypnut, že), ale nie ju skutočne na radiátor hneď vedľa na to, vyváženie na obrazovke a hlavné časti, s dolnou čelia chladič asi 2 cm medzi nimi.

Ne spoliehať sa na niečo, mali by ste byť opatrní s vodou okolo elektroniky, ale nech to takhle na chvíľu vyschnúť ešte viac a potom to skúste znova, môže prekvapiť.
Old 8. apríla 2009, 06:28
Člen Skupina

po 3 rokoch je ešte potreba vysychaním?
Old 8. apríla 2009, 06:30
Administrátor Skupina

Ja o tom pochybujem. Vodou asi vyprážané pevný disk IMO. Swap to, re-install OS a hej presto.
Old 8. apríla 2009, 06:31
Darcu Skupina

Aha, tak som sa uvedomiť, že to bol starý

Mohol by stálo za to skúsiť, záleží na podmienkach skladovania.

Ale aby bol úprimný, aj keby sa stalo pred mesiacom, že by bolo pravdepodobné, že by prácu znovu.

Ak ste havn't dostal aciidental krytie škôd potom skúste to znova jeden OS alebo výmenu HDD a potom inštaláciu OS

Ale jestli je to ten starý nemusia byť dokonca stojí trápi.

EDIT: Prepáč Dave, zverejnené na rovnakú dobu.
Old 8. apríla 2009, 06:35
Člen Skupina

aj keď som ho môžete získať, pracovné budu predávať, ne-li uvidíme len odhodiť
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Laptop Zrazu prestal pracovať real77 Notebooky, Mobily a PDA 12 30.srpna 2009 12:08
Laptop zvuk nefunguje DriFT01 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 4 16. decembra 2008 13:40
Obrazovka notebooku nefunguje! Demtschuk Notebooky, Mobily a PDA 2 14. decembra 2008 02:16
Ľavým tlačidlom myši kliknite na Laptop nefunguje? c02asm Notebooky, Mobily a PDA 3 28. novembra 2007 01:00
Usb na notebooku nefunguje tomj25 Notebooky, Mobily a PDA 2 31. august 2007 16:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.