![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže pred pár rokmi som uniknutá vody na mojom notebooku a zomrel: (To by nebolo zakladanie ani po niekoľkých mesiacoch. Mám nového v strednej dobe. Tak ako tak včera som začal a je zapnutý , prišiel s ACER obrazovke, urobil niektoré veci skenovanie a oznámil mi, že nebol žiadny operačný systém. Je to len jeden prípad reinštaláciou Windows, I'm not sure I napriek tomu má disk? |
|
| |||
| |||
| Ktorý notebook? Ten, ktorý zomrel, pretože z vody alebo nového ste kúpil?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| starý |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohli byť skorumpovanej OS alebo chybné pevný disk.
| |||
| |||
| Jo na pevné disky a zrejme ešte dosť naskrutkujú zo všetkých odvetví vodného hospodárstva, skúste ho umiestniť v blízkosti radiátora v miestnosti, to je ne vlhké (ak ste sa dostali odvlhčovač rypnut, že), ale nie ju skutočne na radiátor hneď vedľa na to, vyváženie na obrazovke a hlavné časti, s dolnou čelia chladič asi 2 cm medzi nimi. Ne spoliehať sa na niečo, mali by ste byť opatrní s vodou okolo elektroniky, ale nech to takhle na chvíľu vyschnúť ešte viac a potom to skúste znova, môže prekvapiť.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| po 3 rokoch je ešte potreba vysychaním? |
|
| |||
| |||
| Ja o tom pochybujem. Vodou asi vyprážané pevný disk IMO. Swap to, re-install OS a hej presto. |
|
| |||
| |||
| Aha, tak som sa uvedomiť, že to bol starý ![]() Mohol by stálo za to skúsiť, záleží na podmienkach skladovania. Ale aby bol úprimný, aj keby sa stalo pred mesiacom, že by bolo pravdepodobné, že by prácu znovu. Ak ste havn't dostal aciidental krytie škôd potom skúste to znova jeden OS alebo výmenu HDD a potom inštaláciu OS Ale jestli je to ten starý nemusia byť dokonca stojí trápi. EDIT: Prepáč Dave, zverejnené na rovnakú dobu.
|
| |||
| |||
| aj keď som ho môžete získať, pracovné budu predávať, ne-li uvidíme len odhodiť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop Zrazu prestal pracovať | real77 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 30.srpna 2009 12:08 |
| Laptop zvuk nefunguje | DriFT01 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 16. decembra 2008 13:40 |
| Obrazovka notebooku nefunguje! | Demtschuk | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 14. decembra 2008 02:16 |
| Ľavým tlačidlom myši kliknite na Laptop nefunguje? | c02asm | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 28. novembra 2007 01:00 |
| Usb na notebooku nefunguje | tomj25 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 31. august 2007 16:29 |
| Thread Tools | |
| |