![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тако је пре неколико година сам воду излити на мој лаптоп и он је умро: (То не би покренути ни након неколико месеци. Добила сам нову у то време. Аныуаыс синоћ сам почела и она га покреће на , изађе са Ацер екрану, да ли је нека ствар и скенирање је рекао мене нема оперативни систем. Да ли је ово само случај поново инсталирате систем Уиндоус, Им 'не сигуран ЈА па ипак имати диск? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који лаптоп? Онај који је умро због воде или ново сте купили?
|
| |||
| |||
| стари |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло бити корумпиран ОС или неисправан хард диск.
| |||
| |||
| Да хард дискове вероватно још увек прилично пијан од свих вода, покушајте да га поставите у близини радијатор у соби тај да не влал̌ан (ако сте је добио дехумидифиер гурати да у), али не стављајте га заправо на радијатор одмах на њега, балансирање на екрану и главни део, са дна према радијатор око 2цм између њих. Није нешто да се ослањају на, требало би да буду опрезни са водом око електронике, него само напустите као што је ова за суву, а за неке више, а затим покушајте поново, он мај изненадити.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| након 3 године га још увек је потребно за сушење оут? |
|
| |||
| |||
| ЈА сумња то. Вода вероватно пржена хард дриве ИМО. Замени га поново инсталирате ОС и Прести хеј. |
|
| |||
| |||
| Ах, добро нисам схватили да је то старо ![]() Могао би да буде вредан пробати, зависи о условима складиштења. Али, да будем искрен, чак и ако га се десило пре месец дана било би вероватно опет на посао. Ако хавн'т добио ациидентал покрива штету затим покушајте поново инсталирајте један ОС или замјењивање ХДД и онда инсталирају ОС Али ако је она стара да би то могло бити вриједно ни не гњави. Едит: Сорры Даве, постављене у исто време.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| али ако ја могу добити то рад ћу продати, ако не ја ћу само баци од себе |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп Одједном заустављен рад | реал77 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 12 | 30 Авг 2009 12:08 |
| Лаптоп звук не ради | ДриФТ01 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 16 децембар 2008 13:40 |
| Лаптоп заслон не ради! | Демтсцхук | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 14 децембар 2008 02:16 |
| Леви клик на Лаптоп Миш не ради? | ц02асм | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 28 новембар 2007 01:00 |
| Усб на лаптоп не ради | томј25 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 31 аугуст 2007 16:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |