![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так що кілька років тому я пролитої води на моєму ноутбуку, і він помер: (Це не буде запустити навіть після декількох місяців. Я отримав нове в середньому часу. Anyways минулої ночі я почав його і він включиться Підійшов з екраном ACER, зробив кілька скануючих речі і сказав мені, не було операційної системи. Чи є це випадок перевстановлення ОС, я не впевнений, що я ще є диск? |
|
| |||
| |||
| Який ноутбук? Той, який помер через води або нової ви купили?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| старий |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути корумпованими ОС або несправним жорстким диском.
| |||
| |||
| Так жорсткого диска, ймовірно, ще дуже загвинчується з усіх вод, Спробуйте розмістити його поряд з радіатором в кімнаті Thats не вологим (якщо ви отримали осушувач, що в поштовх), але не ставите його насправді на радіаторі поруч до нього, балансуючи на екрані і основної частини, з якими стикаються нижнього радіатора близько 2 см між ними. Чи не те, щоб спуститися, ви мають бути обережні з водою навколо електроніки, а просто залишити його, як це якийсь час просохнути кілька, а потім спробуйте ще раз, вона може здивувати вас.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Після 3 років він все ще потребують висихання? |
|
| |||
| |||
| Я сумніваюся в цьому. Вода, ймовірно, смажені ІМО свій диск. Змінити його, перевстановіть операційну систему і вуаля. |
|
| |||
| |||
| Ах, ну я не розумію, що в тому, що старі ![]() Може бути, варто спробувати, залежить від умов зберігання. Але, чесно кажучи, навіть якщо це сталося місяць тому він навряд чи буде працювати знову. Якщо ви отримали Havn't aciidental пошкодження покриття потім спробуйте перевстановити операційну систему або замінити жорсткий диск і потім була встановлена ОС Але якщо це що старий він може навіть не варто турбувати. EDIT: Sorry Дейв, розміщений на сайті той же час.
|
| |||
| |||
| добре, якщо я можу отримати його робочої я продам, якщо не я просто викинути |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук раптом зупинився Робочі | real77 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 12 | 30 серпня 2009 12:08 |
| Ноутбук звук не працює | DriFT01 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 16 грудня 2008 13:40 |
| Екран ноутбука не працює!! | Demtschuk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 14 грудня 2008 02:16 |
| Лівий клік мишки на ноутбуці не працює? | c02asm | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 28 листопада 2007 01:00 |
| Usb на ноутбуці не працює | tomj25 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 31 серпня 2007 16:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |