![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Модел: HP - Compaq nx9010 Наскоро са изтеглили Windows XP SP2 актуализации и рестартира компютъра ми и сега му разбил. Аз опитах безопасен режим и последната добра конфигурация, но тя не е работила. Аз не разполагате с ресурс CD или водачи компактдиска. Опитах на обувка от CD вариант със CD Имам с Dell десктоп но това не било работа. Информацията на този компютър е важно за мен, така че ако някой може да помогне, бих много благодарен. Той зарежда само след като Windows XP екран с товаренето бар и тъй като няма да се зареди паролата екрана тя се рестартира. Моля, помогнете. Благодаря за всяка помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще се нуждае от правилните XP CD за машината да се определи това, ако не да го свържете с производителя.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп CPU Разменени не води до стартиране на всички! Помощ Wanted! | Бригъм | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 28-ми октомври 2009 11:51 |
| Лаптоп навик Обувка | mrdaveyk | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 1-ви септември 2009 година 10:21 |
| BSoD на Лаптоп Обувка | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 19 Юни 2009 07:13 |
| Обувка Цикъл за лаптоп Работещи в кръг! | Scando27 | Windows операционни системи | 2 | 16-то Feb 2009 15:22 |
| Лаптоп не обувка | daveonyx | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 18 май 2008 г. 01:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |