![]() |
|
| |||
| |||
| דגם: HP - Compaq nx9010 לאחרונה הורדת Windows XP SP2 של עדכונים מחדש את המחשב שלי ועכשיו שלה קרס. ניסיתי מצב בטוח והאחרונה תצורה טוב אבל זה לא עבד. אין לי את המשאבים תקליטור מנהלי התקן או תקליטור. ניסיתי את אפשרות אתחול מתקליטור עם יש לי תקליטור עם Dell Desktop אבל זה לא עובד גם. המידע על המחשב זה חשוב לי, אז אם כל אחד יכול לעזור, אני מאוד מעריך את זה. הוא טוען רק את Windows XP אחרי המסך עם טוען בר כפי שהוא עומד לטעון את הסיסמה מסך אותו מחדש. אנא עזור. תודה על כל סיוע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יהיה עליך לתקן את XP לכונן את המכונה על מנת לתקן את זה, אם אין לך את זה פנה ליצרן.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להחליף מעבד למחשב נייד מובילה אתחול בכלל! Help Wanted! | Brigham | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 28 אוקטובר 2009 11:51 |
| Laptop wont אתחול | mrdaveyk | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 1 ספטמבר 2009 10:21 |
| BSoD על Laptop אתחול | MJM | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 19th יוני 2009 07:13 |
| מחזור ב 'אתחול Laptop הפועלים מעגלי!? | Scando27 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 16th פברואר 2009 15:22 |
| Laptop לא האתחול | daveonyx | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 18 מאי 2008 01:54 |
| שרשרת כלים | |
| |