mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Laptop nebus įkeliama.

Reply

Temos įrankiai
Old 7 rugpjūtis 2007, 16:04
Naujas Narys

Default Laptop nebus įkeliama.

Modelis: HP - Compaq nx9010

Aš neseniai atsisiųsti Windows XP SP2, atnaujinimai ir vėl mano kompiuteryje, ir dabar jo lipo. Aš išbandžiau safe mode ir paskutinės geros konfigūracijos, tačiau jis neveikė. Neturiu išteklių CD ar tvarkyklių CD. Aš bandžiau iš CD boot galimybė su CD aš su "Dell" darbalaukio, bet kad neveikia arba. Šiame kompiuteryje informacija yra man svarbus, todėl, jei kas nors galėtų padėti, būčiau labai dėkingi.

Jis krovinius tik po to, kai "Windows XP" ekranas su krovimo juosta ir kaip ji ketina įkelti slaptažodis ekrane jis bus paleistas iš naujo.

Please help.
Ačiū už bet kokią pagalbą.
Old 7 rugpjūtis 2007, 16:10
Administrator Grupė

Default Laptop nebus įkeliama.

Jums reikės teisingai XP CD į mašiną išspręsti šią problemą, jei jūs neturite susisiekite su gamintoju.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop CPU Sukeisti sukelia Nr boot at all! Pagalbos! Brigham Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 28 spalis 2009 11:51
Laptop Wont Įkėlimo mrdaveyk Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 1 rugsėjis 2009 10:21
BSOD ant Laptop Įkėlimo MJM Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 0 Birželis 19, 2009 07:13
Įkėlimo dviratį Laptop Running in circles!? Scando27 Windows "operacinės sistemos 2 16 vasaris 2009 15:22
Laptop bus ne boot daveonyx Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Gegužė 18, 2008 01:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.