![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Modelis: HP - Compaq nx9010 Aš neseniai atsisiųsti Windows XP SP2, atnaujinimai ir vėl mano kompiuteryje, ir dabar jo lipo. Aš išbandžiau safe mode ir paskutinės geros konfigūracijos, tačiau jis neveikė. Neturiu išteklių CD ar tvarkyklių CD. Aš bandžiau iš CD boot galimybė su CD aš su "Dell" darbalaukio, bet kad neveikia arba. Šiame kompiuteryje informacija yra man svarbus, todėl, jei kas nors galėtų padėti, būčiau labai dėkingi. Jis krovinius tik po to, kai "Windows XP" ekranas su krovimo juosta ir kaip ji ketina įkelti slaptažodis ekrane jis bus paleistas iš naujo. Please help. Ačiū už bet kokią pagalbą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikės teisingai XP CD į mašiną išspręsti šią problemą, jei jūs neturite susisiekite su gamintoju.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop CPU Sukeisti sukelia Nr boot at all! Pagalbos! | Brigham | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 28 spalis 2009 11:51 |
| Laptop Wont Įkėlimo | mrdaveyk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 1 rugsėjis 2009 10:21 |
| BSOD ant Laptop Įkėlimo | MJM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 19, 2009 07:13 |
| Įkėlimo dviratį Laptop Running in circles!? | Scando27 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 16 vasaris 2009 15:22 |
| Laptop bus ne boot | daveonyx | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Gegužė 18, 2008 01:54 |
| Temos įrankiai | |
| |