![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Model: HP - Compaq nx9010 Nedávno som sa prevzali Windows XP SP2 a reštartovať počítač a teraz jej zrútil. Som sa pokúsil núdzovom režime a posledný dobrú konfiguráciu, ale to zatiaľ nefunguje. Nemám zdroje CD alebo Vodiči CD. Snažil som sa o možnosti zavedenia systému z CD s CD mám s dell plochu, ale že to nebude fungovať buď. Informácie o tomto počítači, je dôležitá pre mňa, takže ak niektorý môže pomôcť, bol by som veľmi vďačný. Načte sa tesne po obrazovke systému Windows XP s vkladaním baru a ako to bude zaťaženie heslo obrazovke sa reštartuje. Prosím pomôžte. Vďaka za akúkoľvek pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potrebovať správne XP CD pre pripojenie prístroja k oprave, nemáte-li je kontaktovať výrobcu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop CPU Swap nevedie k žiadnym Topánka vôbec! Help Wanted! | Brigham | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 28.října 2009 11:51 |
| Laptop zvyknutý Zavádzacia | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1.septembra 2009 10:21 |
| BSOD na Laptop Zavádzacia | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. júna 2009 07:13 |
| Zavádzacia Cyklus o Laptop Spúšťanie v kruhoch? | Scando27 | Operačné systémy Windows | 2 | 16 február 2009 15:22 |
| Laptop nebude boot | daveonyx | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 18. mája 2008 01:54 |
| Thread Tools | |
| |