![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Модел: ХП - Цомпак нкс9010 Недавно сам скинути Уиндоус КСП СП2 надоградње и поновно покретање мој рачунар и сада његова пала. Покушао сам сигуран начин и задња добра конфигурација али то није радила. ЈА донт 'имати ресоурце Дриверс ЦД или ЦД-а. ЈА суђен чизма фром ЦД опцију са ЦД-а добио сам са Делл десктоп, али да није било посла. Информације на овом рачунару је важно за мене, па ако ко може помоћи, ја би јако захвални на томе. То оптерећује само након уиндоус ксп лоадинг екран са баром и шта се дешава на екрану лозинку отпремите га поново покреће. Плеасе хелп. Хвала за било какву помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мораћете ће вам исправан КСП ЦД-а за машина за ово поправити, ако га немате контактирајте произвођача.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп процесор Пребаци не доводи до покретања ат алл! Помоћ Тражи се! | Бригхам | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 28. Окт 2009 11:51 |
| Лаптоп навика Боот | мрдавеык | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 1. Јул 2009 10:21 |
| БСоД на Лаптоп Боот | МЈМ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 19. јуна 2009 07:13 |
| Боот Циклус о Лаптоп Трчање у круг! | Сцандо27 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 16 фебруар 2009 15:22 |
| Лаптоп неце боот | давеоныкс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 18. маја 2008 01:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |