менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ноутбук буде неможливо завантажитися.

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 серпня 2007, 16:04
Нові члени групи

Default Ноутбук буде неможливо завантажитися.

Модель: HP - Compaq nx9010

Нещодавно я завантажив Windows XP SP2 оновлень і перезапустити мій комп'ютер і тепер її розбився. Я пробував в безпечному режимі і остання хороша конфігурація, але вона не працювала. У мене немає ресурсів компакт-дисків або драйверів. Я намагалася завантажитися з CD варіант з CD я отримав з Dell робочому столі, але, що не вийшло. Інформація на цьому комп'ютері важливо для мене, так що якщо хто може допомогти, я була б дуже вдячна.

Він завантажує просто після екрану Windows XP з навантаженням-бар і як вона збирається навантаження пароль екрані буде перезапущено.

Please Help.
Спасибо за будь-яку допомогу.
Old 7 серпня 2007, 16:10
Адміністратор групи

Default Ноутбук буде неможливо завантажитися.

Вам необхідно правильно XP CD на машині, щоб виправити це, якщо ви його не мають, зверніться до виробника.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Процесор ноутбука заміна не призводить до завантаження взагалі! Потрібна допомога! Brigham Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 28 жовтня 2009 11:51
Ноутбук Wont Boot mrdaveyk Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 1 вересня 2009 10:21
BSoD на переносних Boot MJM Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 19 червня 2009 07:13
Boot циклу на ноутбук Running In Circles!? Scando27 Операційні системи Windows 2 16 лютого 2009 15:22
Ноутбук не завантажується daveonyx Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 18 травня 2008 01:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.