![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, můžete prosím někdo pomoci. Můj přítel měl pár problémů s ní PC tak šla do příslušenství a navrátil jej na dřívější datum. Neznáte-li tato pracoval správně i když od té doby, pokud to nebude fungovat. Začíná to obvykle a odchází do oken nakládky obrazovka s modrou linii probíhající po celé obrazovce. Po této přestože jste si na obrazovce s malými okny logo na ni a nic jiného a že to co můžete získat. I když se pokusili jít BIOS a od toho, ale to samé se bude dít. Jde o Compaq PC, takže přichází s obnovení disků. Problém je v tom, že ona nemá uloženy žádné údaje na disku tak nechce udělat kompletní obnovit, pokud se jí pomoct. Doufám, že někdo je schopen dát mi nějaké nápady, jak jí pomoci. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeš boot v nouzovém režimu
| |||
| |||
| Ahoj, Philthomas není to nebude boot v nouzovém režimu. |
|
| |||
| |||
| Vy opravdu potřebujete XP instalační CD .... Obnovit disky nejsou ideální. Který uvedl, že se podívat na možnosti pro obnovení disk .... může existovat bez destruktivní obnovení dat, které opustí neporušené. V opačném případě, pokud jsou údaje rozhodující, bič na HDD a slave na jiný počítač pro získání dat vypnout, pak ji zpět a použijte Obnovení disku. |
|
| |||
| |||
| Philthomas Ahoj, jsem ještě nikdy souzen uvedení v obnovení disk ještě podívat na možnosti, jak jsem si myslel, že můžete smazat vše, co na to za ni. Dělal jsem s ní zmínka o zotročení jej do jiného počítače, ale podívejte se na obnovení disk nejprve vidět, co je na něm. Řekl jí o ukládání fotografií a dalších souborů na disku chvíli lety, ale zdá se, že se snížil o hluchým lol. Díky za pomoc. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ubuntu se načítá ale přihlašovací obrazovky není nakládky | medman007 | Linux & Alternativní OS | 0 | 6. června 2009 19:12 |
| Nemůže dostat přes okna ložné obrazovka HELP! | nukelemon | Obecné Software Chat | 7 | 27. října 2008 05:55 |
| Malá zelená zprohýbané linie a Windows nejsou nakládky | polakstanek | Operační systémy Windows | 6 | 12. října 2008 10:11 |
| Windows problémy, které nejsou správně nakládky | Cew27 | Operační systémy Windows | 2 | 26. března 2008 13:01 |
| Windows XP ložné problémy | shroomo | Operační systémy Windows | 7 | 1. května 2007 19:50 |
| Thread Nástroje | |
| |