μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Η φόρτωση των Windows XP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 05:18
Μέλος Ομάδα

Default Η φόρτωση των Windows XP

Γεια σου, μπορεί κανείς να με βοηθήσετε παρακαλώ. Ο φίλος μου είχε δύο θέματα με τον υπολογιστή έτσι πήγε σε εξαρτήματα και να αποκατασταθεί πριν από την ημερομηνία αυτή. Δεν γνωρίζω αν αυτό λειτούργησε σωστά, όπως και αν από τότε δεν θα λειτουργήσει. Θα ξεκινήσουν κανονικά και πηγαίνει στην οθόνη φόρτωσης των Windows με την μπλε γραμμή που σε όλη την οθόνη. Μετά από αυτό αν και μόλις λάβετε την οθόνη με το λογότυπο μικρά παράθυρα πάνω του και τίποτε άλλο δεν έχει και αυτή είναι όσο μπορείτε να πάρετε. Έχω δοκιμάσει και αν θα το Bios και ξεκινώντας από εκεί, αλλά το ίδιο συμβαίνει. Είναι ένα Compaq τεμ έτσι έρχεται με αποκατάσταση δίσκους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα στο δίσκο, ώστε να μην θέλει να κάνει μια πλήρη αποκατάσταση και αν μπορεί να την βοηθήσει. Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να μου δώσει κάποιες ιδέες για να την βοηθήσει. Ευχαριστώ
Old 1 Φεβ 2008, 05:52
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 06:32
Μέλος Ομάδα

Γεια σου, δεν Philthomas δεν θα εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία.
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 06:39
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε πραγματικά χρειάζονται ένα CD εγκατάστασης XP .... Επαναφορά των δίσκων δεν είναι ιδανικές.

Πέραν αυτού, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές για το δίσκο επαναφοράς .... εκεί μπορεί να είναι μια μη καταστρεπτική αποκατάσταση, η οποία αφήνει άθικτα τα δεδομένα.

Διαφορετικά, εάν τα στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας, το μαστίγιο HDD και δούλος σε άλλον υπολογιστή, για να έχετε τα δεδομένα off, στη συνέχεια, να το επιστρέψετε και να χρησιμοποιήσετε την Επαναφορά δίσκο.
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 06:52
Μέλος Ομάδα

Γεια philthomas, δεν έχω δοκιμάσει να το επαναφέρετε στο δίσκο ακόμη για να δείτε τις επιλογές που σκέφτηκα ότι μπορεί να διαγράψει τα πάντα σχετικά με αυτό για εκείνη. Το έκανα για να αναφέρω σχετικά με την slaving σε άλλον υπολογιστή, αλλά θα εξετάσουμε την αποκατάσταση δίσκο πρώτα να δει τι υπάρχει σε αυτό. Είπε σχετικά με την εξοικονόμηση φωτογραφίες και άλλα αρχεία στο δίσκο πριν από λίγο καιρό, αλλά φαίνεται να έχει πέσει για κωφά αυτιά lol. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.