manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Loading Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 1. veljače 2008, 05:18
Member Group

Default Loading Windows XP

Hi, može bilo tko ugoditi pomoć. Moj prijatelj je imao par problema s njom PC pa je otišao u pribor i vrativši ga u ranijem datumu. Ne znam ako se ovo pravilno radila iako je od tada je više neće raditi. Ona počinje normalno i ide na windows loading ekran s plavom linijom ide preko zaslona. Nakon toga iako ste upravo dobili zaslonu s malim prozorima logo na nju i ništa drugo i da je dug kao možete dobiti. Pokušao sam da će se počevši od Bios i tamo, ali istu stvar dogodi. To je tako Compaqa PC dolazi s vraćanje diskova. Problem je u tome što ona nema nikakve podatke spremljene na disk tako da ne želi napraviti kompletan obnoviti ako ona može pomoći u tome. Nadam se da je netko u mogućnosti dajte mi neke ideje kako bi se za njom. Hvala
Old 1. veljača 2008, 05:52
Donatorska Grupa

Mogu vam pokretanje u sigurnom načinu rada

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 1. veljače 2008, 06:32
Member Group

Hi, Philthomas no to neće pokretanje u sigurnom načinu rada.
Old 1. veljače 2008, 06:39
Donatorska Grupa

Stvarno Trebam XP instalacijski CD .... Vraćanje diskovi nisu idealni.

Poslije rečenog da, imaju pogled na opcije na Vraćanje diska .... ima svibanj ne biti destruktivan vraćanju podataka koji ostavlja netaknutima.

U nedostatku toga, ako se podaci od iznimne je važnosti, HDD bič i rob je na drugo računalo, kako bi dobili podatke isključiti, a zatim ga natrag i koristiti Vraćanje diska.
Old 1. veljače 2008, 06:52
Member Group

Hi philthomas, nisam pokušao stavljajući u vraćanju disk još to check out opcija kao što sam mislio to svibanj izbrisati sve na njoj za nju. Nisam spomenuo da se o njoj slaving ga na drugi pc, a ja ću gledati na prvi disk vratiti da vide što je na njemu. Rekla sam joj oko snimanja fotografija i drugih datoteka na disk prije nekog vremena, ali izgleda kao da su pali na gluhe uši lol. Hvala za jedan dan pomoć.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.