kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Loading Windows XP

Reply

Téma eszközök
Old Február 1, 2008, 05:18
Csoport tagja

Default Loading Windows XP

Szia, tud akárki legyen szíves segíteni. A barátom volt pár kérdést vele PC tehát ő bement tartozékok és helyreállítására, hogy egy korábbi időpontban. Nem tudom, ha ezt megfelelően működött, mert bár akkor nem fog működni. Indul rendesen, és megy a Windows loading képernyőn a kék vonal megy át a képernyőn. Ezt követően még ha csak a képernyőn, és a kis ablakok logót, és semmi más, és ez, amennyire csak tudsz. Megpróbáltam folyik bár a BIOS és ott kezdõdik, de ugyanaz a dolog történik. Ez egy Compaq pc így érkezik helyreállítása lemezeket. A probléma az, hogy a lány még nem mentett adatokat a lemezre így nem akarok egy teljes helyreállítására, ha tud segíteni. Remélem valaki tudja, hogy nekem néhány ötlet, hogy segítsen neki. Köszönöm
Old Február 1 2008, 05:52
Donor Group

Tud indítás csökkentett módban

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 1, 2008, 06:32
Csoport tagja

Szia, Philthomas nem akkor nem indítható csökkentett módban.
Old Február 1, 2008, 06:39
Donor Group

Tényleg szükség van egy XP telepítő CD-t .... Visszaad lemezek nem ideális.

Miután azt mondta, hogy egy pillantást az opciók a lemez visszaállítása .... Tartani lehet attól, hogy roncsolásmentes helyreállítása, ami elhagyja az adatok épségét.

Ennek hiányában, amennyiben az adatok kulcsfontosságú, ostor a HDD és rabszolga, hogy egy másik PC-hez, hogy az adatokat ki, majd tegye vissza, és használja a visszaállítási lemezt.
Old Február 1, 2008, 06:52
Csoport tagja

Szia philthomas, én nem próbáltam létrejötte a visszaállítási lemezt még nem nézzük meg a lehetőségeket, ahogy én gondoltam, akkor törölni mindent meg neki. Én tettem említést, hogy neki slaving egy másik PC-hez, de majd nézd meg a visszaállítási lemezt, először látni, mi van rajta. Mondtam neki megtakarítás a képeket és egyéb fájlokat rá a lemezre, míg ezelőtt, de úgy tűnik, hogy csökkent a süket fülek lol. Köszi a segítséget.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ubuntu betöltődik, de login képernyő nem rakodás medman007 Linux és OS Alternatív 0 6. június 2009 19:12
Nem múlt el windows loading képernyő HELP! nukelemon General Chat szoftver 7 27. október 2008 05:55
A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás polakstanek A Windows operációs rendszerek 6 12. október 2008 10:11
Windows problémák, nem helyes rakodás Cew27 A Windows operációs rendszerek 2 26. március 2008 13:01
Windows XP loading prob shroomo A Windows operációs rendszerek 7 1. május 2007 19:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.