![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tud akárki legyen szíves segíteni. A barátom volt pár kérdést vele PC tehát ő bement tartozékok és helyreállítására, hogy egy korábbi időpontban. Nem tudom, ha ezt megfelelően működött, mert bár akkor nem fog működni. Indul rendesen, és megy a Windows loading képernyőn a kék vonal megy át a képernyőn. Ezt követően még ha csak a képernyőn, és a kis ablakok logót, és semmi más, és ez, amennyire csak tudsz. Megpróbáltam folyik bár a BIOS és ott kezdõdik, de ugyanaz a dolog történik. Ez egy Compaq pc így érkezik helyreállítása lemezeket. A probléma az, hogy a lány még nem mentett adatokat a lemezre így nem akarok egy teljes helyreállítására, ha tud segíteni. Remélem valaki tudja, hogy nekem néhány ötlet, hogy segítsen neki. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tud indítás csökkentett módban
| |||
| |||
| Szia, Philthomas nem akkor nem indítható csökkentett módban. |
|
| |||
| |||
| Tényleg szükség van egy XP telepítő CD-t .... Visszaad lemezek nem ideális. Miután azt mondta, hogy egy pillantást az opciók a lemez visszaállítása .... Tartani lehet attól, hogy roncsolásmentes helyreállítása, ami elhagyja az adatok épségét. Ennek hiányában, amennyiben az adatok kulcsfontosságú, ostor a HDD és rabszolga, hogy egy másik PC-hez, hogy az adatokat ki, majd tegye vissza, és használja a visszaállítási lemezt. |
|
| |||
| |||
| Szia philthomas, én nem próbáltam létrejötte a visszaállítási lemezt még nem nézzük meg a lehetőségeket, ahogy én gondoltam, akkor törölni mindent meg neki. Én tettem említést, hogy neki slaving egy másik PC-hez, de majd nézd meg a visszaállítási lemezt, először látni, mi van rajta. Mondtam neki megtakarítás a képeket és egyéb fájlokat rá a lemezre, míg ezelőtt, de úgy tűnik, hogy csökkent a süket fülek lol. Köszi a segítséget. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ubuntu betöltődik, de login képernyő nem rakodás | medman007 | Linux és OS Alternatív | 0 | 6. június 2009 19:12 |
| Nem múlt el windows loading képernyő HELP! | nukelemon | General Chat szoftver | 7 | 27. október 2008 05:55 |
| A kis zöld hullámos vonalak és a Windows nem rakodás | polakstanek | A Windows operációs rendszerek | 6 | 12. október 2008 10:11 |
| Windows problémák, nem helyes rakodás | Cew27 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 26. március 2008 13:01 |
| Windows XP loading prob | shroomo | A Windows operációs rendszerek | 7 | 1. május 2007 19:50 |
| Téma eszközök | |
| |