פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

טוען את Windows XP

Reply

שרשרת כלים
Old 1 פבואר 2008, 05:18
חבר קבוצת

Default טוען את Windows XP

היי, מישהו יכול בבקשה לעזור. חבר שלי היו כמה בעיות עם המחשב האישי שלה, כך שהיא נכנסה אביזרים ו לשחזר את זה מוקדם יותר היום. לא יודע אם זה עובד כראוי אך כאשר מאז הוא לא עובד. זה מתחיל בדרך כלל הולך ואת החלונות עם מסך טוען את הקו הכחול הולך על פני המסך. אחרי זה אם כי אתה פשוט מקבל את המסך עם הלוגו של חלונות קטנים על זה ושום דבר אחר וזה ככל שאתה יכול לקבל. ניסיתי בכל זאת את ה-BIOS הולך ולהפעלת משם, אבל אותו הדבר קורה. זהו Compaq PC כדי לשחזר את זה בא עם דיסקים. הבעיה היא שהיא לא כל המידע נשמר על הדיסק כל כך לא רוצה לעשות מלאה לשחזר אם היא יכולה לעזור לו. אני מקווה שמישהו יכול לתת לי כמה רעיונות לעזור לה. תודה
Old 1 פברואר 2008, 05:52
קבוצת תורמים

האם אתה יכול אתחול במצב בטוח

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 פבואר 2008, 06:32
חבר קבוצת

היי, זה לא Philthomas לא אתחול במצב בטוח.
Old 1 פבואר 2008, 06:39
קבוצת תורמים

אתה באמת צריך תקליטור ההתקנה של XP .... שחזור דיסקים אינם אידיאליים.

לאחר אמר, כי יש לראות את האפשרויות על שחזור דיסק .... ייתכן כי קיימת אי הרסני לשחזר, אשר משאיר את שלמות הנתונים.

אי כי, אם המידע חיוני, להביס את HDD החוצה וכן שפחה אותה למחשב אחר, כדי לקבל את הנתונים, ולאחר מכן העלו אותה בחזרה ולהשתמש שחזור דיסק.
Old 1 פבואר 2008, 06:52
חבר קבוצת

Philthomas היי, אני עדיין לא ניסו לשים את שחזור דיסק עדיין לבדוק את אפשרויות שרק אני חשבתי שזה עלול למחוק את הכל על זה בשבילה. עשיתי כדי להזכיר לה על slaving אותו למחשב אחר, אבל אני מסתכל על לשחזר הדיסק הראשון כדי לראות מה יש בו. אמרתי לה על שמירת תמונות וקבצים אחרים על גבי דיסק לפני כמה זמן אבל נראה שיש נפלו על אוזניים חרש LOL. תודה על העזרה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Ubuntu הוא טוען אבל התחברות המסך אינו טוען medman007 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 6 יוני 2009 19:12
האם לא מצליח לעבור מסך הטעינה של Windows עזרה! nukelemon כללי תוכנות צ 'אט 7 -27 אוקטובר 2008 05:55
קטן ירוק גלי שורות ו-Windows לא טוען polakstanek מערכות ההפעלה Windows 6 12th אוקטובר 2008 10:11
בעיות ב-Windows, טוען שלא כהלכה Cew27 מערכות ההפעלה Windows 2 26 מרץ 2008 13:01
Windows XP טוען prob shroomo מערכות ההפעלה Windows 7 ב -1 במאי 2007 19:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.