![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו יכול בבקשה לעזור. חבר שלי היו כמה בעיות עם המחשב האישי שלה, כך שהיא נכנסה אביזרים ו לשחזר את זה מוקדם יותר היום. לא יודע אם זה עובד כראוי אך כאשר מאז הוא לא עובד. זה מתחיל בדרך כלל הולך ואת החלונות עם מסך טוען את הקו הכחול הולך על פני המסך. אחרי זה אם כי אתה פשוט מקבל את המסך עם הלוגו של חלונות קטנים על זה ושום דבר אחר וזה ככל שאתה יכול לקבל. ניסיתי בכל זאת את ה-BIOS הולך ולהפעלת משם, אבל אותו הדבר קורה. זהו Compaq PC כדי לשחזר את זה בא עם דיסקים. הבעיה היא שהיא לא כל המידע נשמר על הדיסק כל כך לא רוצה לעשות מלאה לשחזר אם היא יכולה לעזור לו. אני מקווה שמישהו יכול לתת לי כמה רעיונות לעזור לה. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול אתחול במצב בטוח
| |||
| |||
| היי, זה לא Philthomas לא אתחול במצב בטוח. |
|
| |||
| |||
| אתה באמת צריך תקליטור ההתקנה של XP .... שחזור דיסקים אינם אידיאליים. לאחר אמר, כי יש לראות את האפשרויות על שחזור דיסק .... ייתכן כי קיימת אי הרסני לשחזר, אשר משאיר את שלמות הנתונים. אי כי, אם המידע חיוני, להביס את HDD החוצה וכן שפחה אותה למחשב אחר, כדי לקבל את הנתונים, ולאחר מכן העלו אותה בחזרה ולהשתמש שחזור דיסק. |
|
| |||
| |||
| Philthomas היי, אני עדיין לא ניסו לשים את שחזור דיסק עדיין לבדוק את אפשרויות שרק אני חשבתי שזה עלול למחוק את הכל על זה בשבילה. עשיתי כדי להזכיר לה על slaving אותו למחשב אחר, אבל אני מסתכל על לשחזר הדיסק הראשון כדי לראות מה יש בו. אמרתי לה על שמירת תמונות וקבצים אחרים על גבי דיסק לפני כמה זמן אבל נראה שיש נפלו על אוזניים חרש LOL. תודה על העזרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ubuntu הוא טוען אבל התחברות המסך אינו טוען | medman007 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 6 יוני 2009 19:12 |
| האם לא מצליח לעבור מסך הטעינה של Windows עזרה! | nukelemon | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | -27 אוקטובר 2008 05:55 |
| קטן ירוק גלי שורות ו-Windows לא טוען | polakstanek | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 12th אוקטובר 2008 10:11 |
| בעיות ב-Windows, טוען שלא כהלכה | Cew27 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 26 מרץ 2008 13:01 |
| Windows XP טוען prob | shroomo | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ב -1 במאי 2007 19:50 |
| שרשרת כלים | |
| |