mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Kraunasi Windows XP

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 1, 2008, 05:18
Narys

Hi, Can anyone please help. Mano draugas buvo pora klausimų, su savo PC, kad ji nuvyko į reikmenys ir grąžino jį į ankstesnę datą. Nežinau, jei šis dirbtų tinkamai, nors, nes nuo tada jis neveiks. Ji prasideda paprastai ir eina į Windows pakrovimo ekranas su mėlynos linijos vyksta visame ekrane. Po šios nors jūs ką tik gauti su maža Windows logotipas ant jo ir nieko ekranas ir tai, kiek galite gauti. Mėginau vyksta nors BIOS ir nuo ten, bet tas pats atsitiks. Tai Compaq PC kad ji ateina su atkurti diskų. Problema ta, kad jis nebuvo i ¹ saugoti visus duomenis į diską, kad nenori daryti visiškai atkurti, jei ji gali padėti. Viltis, kad kažkas galėtų man idėjų jai padėti. Ačiū
Old Vasaris 1, 2008, 05:52
Donorų grupės

Ar galite parsisiųsti imu

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Vasaris 1, 2008, 06:32
Narys

Labas, Philthomas ne tai bus ne boot in safe mode.
Old Vasaris 1, 2008, 06:39
Donorų grupės

Tikrai reikia XP diegimo CD .... Vėl diskų nėra idealus.

Having said that, kad ne dėl atkūrimas Disko puslapį atrodyti .... gali būti neardomieji atkurti, kuris palieka duomenys nesugadinti.

Priešingu atveju, jeigu duomenys yra labai svarbus, plakti HDD out and slave jį į kitą kompiuterį, gauti duomenų ne, tada padėkite jį atgal ir naudojimo Atkurti diską.
Old Vasaris 1, 2008, 06:52
Narys

Hi philthomas, aš ne bandė baigia atkurti disko dar patikrinti duomenys, kaip aš maniau jis gali ištrinti viską, kas jai jai. Aš paminėti, kad jai apie Stebėjimo jį į kitą kompiuterį, bet aš pažvelgti atkurti disko pirma pamatyti, kas jame. Papasakojo jai apie taupymo nuotraukas ir kitus failus į diską seniai, bet atrodo, kad sumažėjo dėl kurčiųjų ausis, lol. Ačiū už pagalbą.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.