![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone please help. Mano draugas buvo pora klausimų, su savo PC, kad ji nuvyko į reikmenys ir grąžino jį į ankstesnę datą. Nežinau, jei šis dirbtų tinkamai, nors, nes nuo tada jis neveiks. Ji prasideda paprastai ir eina į Windows pakrovimo ekranas su mėlynos linijos vyksta visame ekrane. Po šios nors jūs ką tik gauti su maža Windows logotipas ant jo ir nieko ekranas ir tai, kiek galite gauti. Mėginau vyksta nors BIOS ir nuo ten, bet tas pats atsitiks. Tai Compaq PC kad ji ateina su atkurti diskų. Problema ta, kad jis nebuvo i ¹ saugoti visus duomenis į diską, kad nenori daryti visiškai atkurti, jei ji gali padėti. Viltis, kad kažkas galėtų man idėjų jai padėti. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite parsisiųsti imu
| |||
| |||
| Labas, Philthomas ne tai bus ne boot in safe mode. |
|
| |||
| |||
| Tikrai reikia XP diegimo CD .... Vėl diskų nėra idealus. Having said that, kad ne dėl atkūrimas Disko puslapį atrodyti .... gali būti neardomieji atkurti, kuris palieka duomenys nesugadinti. Priešingu atveju, jeigu duomenys yra labai svarbus, plakti HDD out and slave jį į kitą kompiuterį, gauti duomenų ne, tada padėkite jį atgal ir naudojimo Atkurti diską. |
|
| |||
| |||
| Hi philthomas, aš ne bandė baigia atkurti disko dar patikrinti duomenys, kaip aš maniau jis gali ištrinti viską, kas jai jai. Aš paminėti, kad jai apie Stebėjimo jį į kitą kompiuterį, bet aš pažvelgti atkurti disko pirma pamatyti, kas jame. Papasakojo jai apie taupymo nuotraukas ir kitus failus į diską seniai, bet atrodo, kad sumažėjo dėl kurčiųjų ausis, lol. Ačiū už pagalbą. |