![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone please help. Mans draugs bija pāris problēmas ar savu PC, lai viņa iegāja piederumi un atjaunota to agrāk. Nezinu, ja tas strādā pareizi arī, jo kopš tā laika tas nedarbosies. Tā sākas parasti un iet uz logiem iekraušanas ekrāns ar zilu līniju iet pa ekrānu. Pēc šī gan jūs tikai iegūt ekrānu ar mazu Windows logotipu uz tā un nekas cits, un tas, cik jūs varat saņemt. Es esmu mēģinājis iet arī Bios un sākot no turienes, bet tas pats notiek. Tas ir Compaq dators, lai tā nāk ar atjaunotu diski. Problēma ir tā, ka viņa nav saglabājis datus uz diska tā nevēlas darīt pilnīgi atjaunot, ja viņa var palīdzēt to. Ceru, ka kāds ir spējīgs sniegt man idejas, lai palīdzētu viņai. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs boot in Safe Mode
| |||
| |||
| Hi, Philthomas nē tas nav boot drošajā režīmā. |
|
| |||
| |||
| Jums tiešām ir nepieciešams XP Installation CD .... Atjaunot disks nav ideāls. Tas nozīmē, ka ir apskatīt uz Restore diska iespējas .... var būt nesagraujošiem atjaunot, kas nodrošina datu neskarts. Ja tas neizdodas, ja dati ir svarīgi, sakult HDD, un vergu uz citu PC, lai iegūtu datus off, tad ielieciet to atpakaļ un izmantot Restore diska. |
|
| |||
| |||
| Hi philthomas, man nav mēģinājuši ieviešot atjaunot diska vēl iepazīties ar iespējām, kā es domāju, ka tas var izdzēst visu, par to viņai. Es tā minēt, lai viņu par slaving uz citu pc, bet es apskatīt atjaunot diska pirmo lai redzētu, kas par to. Pastāstījām par taupīšanu fotogrāfijas un citus failus uz diska, bet atpakaļ, bet šķiet, ka tas ir samazinājies par nedzirdīgajiem ausīs lol. Paldies par palīdzību. |
![]() |
|
| Bookmarks |