![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, ktoś może nam pomóc. Mój przyjaciel miał kilka problemów z jej komputera tak szła w akcesoria i przywrócił go do wcześniejszej daty. Nie wiem czy to pracował prawidłowo chociaż od tamtej pory, jak nie będzie działać. Zaczyna normalnie i udaje się do okna ekranu ładowania z niebieskiej linii będzie na ekranie. Po tym jednak wystarczy pobrać mały ekran z logo Windows na to i nic więcej i to tak dalece, jak możesz. I starałem się choć w BIOSie i począwszy od tego, ale to samo się dzieje. Jest compaq pc więc pochodzi z przywrócić płyt. Problemem jest to, że nie wszystkie dane zapisane na dysku, więc nie chce robić pełne przywrócenie, jeżeli może ona pomóc. Nadzieja ktoś jest w stanie dać mi jakieś pomysły, aby pomóc jej. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy można uruchomić w trybie awaryjnym
| |||
| |||
| Cześć, nie Philthomas nie będzie uruchomić w trybie awaryjnym. |
|
| |||
| |||
| Ty naprawdę potrzebujesz płyty instalacyjnej XP .... Przywracanie dysków nie są idealne. Posiadanie powiedziany ów, zajrzyj do opcji przywracania dysku .... może istnieć nieniszczącym przywracania danych, które pozostawia nienaruszone. Braku, jeżeli dane są istotne, bicz na HDD i slave do innego komputera, aby uzyskać dane wyłączyć, a następnie umieścić go z powrotem i użyć przywracania dysku. |
|
| |||
| |||
| Philthomas Hi, I haven't próbowało oddanie w przywrócić dysk jeszcze sprawdzić opcje jak myślałem może usunąć wszystko na to dla niej. I nie wspominając o jej slaving go do innego komputera, ale przyjrzeć się przywrócić pierwszą płytę, aby zobaczyć co się na nim. Powiedziałam jej o zapisywaniu zdjęcia i inne pliki na dysku, jakiś czas temu, ale wydaje się, że spadł on deaf ears lol. Dzięki za pomoc. |