mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Se incarca Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 1st Jun 2008, 05:18
Grupul de stat

Default Se incarca Windows XP

Bună, vă rog, oricine poate ajuta. Prietenul meu a avut cateva probleme cu PC-ul astfel încât ea s-a dus într-accesorii şi restaurate la o dată anterioară. Nu ştiu dacă acest lucru a funcţionat corect, deşi ca de atunci el nu va funcţiona. Acesta începe în mod normal şi merge la ferestrele de încărcare cu ecran linia albastră merge dincolo de ecran. După aceasta, deşi tocmai ai primi pe ecran cu ferestre mici, logo-ul pe ea şi nimic altceva şi că e în măsura în care este posibil. Am încercat întâmplă deşi a BIOS-ului si incepand de acolo, dar acelaşi lucru se întâmplă. Este un PC Compaq asa ca vine cu discuri de restaurare. Problema este că ea nu şi-a salvat nici un fel de date pentru a discului, astfel încât nu dorim să facem o restabili dacă ea poate ajuta la aceasta. Sper ca cineva să poată să-mi daţi câteva idei pentru a ajuta la ea. Mulţumesc
Old 1 februarie 2008, 05:52
Grupul de donator

Poţi să boot în Safe Mode

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1st Jun 2008, 06:32
Grupul de stat

Bună, Philthomas nici el nu va boot în modul de siguranţă.
Old 1st Jun 2008, 06:39
Grupul de donator

Chiar ai nevoie de un CD-ul de instalare XP .... Restabilire discurile nu sunt ideale.

Acestea fiind spuse, trebuie să aruncaţi o privire la opţiunile pe Restabilire disc .... poate exista o non distructive de restaurare, care pleaca de la datele intacte.

În lipsa acestuia, în cazul în care datele sunt extrem de importante, biciul de HDD şi slave-o la un alt calculator, pentru a obţine date jos, iar apoi pune-l înapoi şi de a folosi Restore disc.
Old 1st Jun 2008, 06:52
Grupul de stat

Max philthomas, nu am încercat punerea în restaura discul încă la spre a verifica afară de opţiuni m-am gandit ca s-ar putea şterge tot pe-o pentru ea. Am făcut-o pentru a menţiona despre slaving-l la un alt calculator, dar mă voi uita la restaurarea primul disc pentru a vedea ce este pe el. I-a spus despre salvarea de fotografii şi alte fişiere de pe disc de un timp în urmă, dar ea pare să fi căzut de pe urechi surde lol. Multumesc pentru ajutor.
Reply

Register

Marcaje