![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, môžete prosím niekto pomôcť. Môj priateľ mal pár problémov s ňou PC tak šla do príslušenstvo a vrátil ho na skorší dátum. Ak nepoznáte táto pracoval správne aj keď od tej doby, pokiaľ to nebude fungovať. Začína sa to zvyčajne a odchádza do okien nakládky obrazovka s modrú líniu prebiehajúce po celej obrazovke. Po tejto hoci ste si na obrazovke s malými oknami logo na ňu a nič iné a že to čo môžete získať. I keď sa pokúsili ísť BIOS a od toho, ale to isté sa bude diať. Ide o Compaq PC, takže prichádza s obnovenie diskov. Problém je v tom, že ona nemá uložené žiadne údaje na disku tak nechce urobiť kompletnú obnoviť, ak sa jej pomoct. Dúfam, že niekto je schopný dať mi nejaké nápady, ako jej pomôcť. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeš boot v núdzovom režime
| |||
| |||
| Ahoj, Philthomas nie je to nebude boot v núdzovom režime. |
|
| |||
| |||
| Vy naozaj potrebujete XP inštalačné CD .... Obnoviť disky nie sú ideálne. Ktorý uviedol, že sa pozrieť na možnosti pre obnovenie disk .... môže existovať bez deštruktívnou obnovenie dát, ktoré opustí neporušená. V opačnom prípade, ak sú údaje rozhodujúce, bič na HDD a slave na iný počítač pre získanie dát vypnúť, potom ju späť a použite Obnovenie disku. |
|
| |||
| |||
| Philthomas Ahoj, som ešte nikdy súdený uvedení v obnovení disk ešte pozrieť na možnosti, ako som si myslel, že môžete zmazať všetko, čo na to za ňu. Robil som s ňou zmienka o zotročovania ho do iného počítača, ale pozrite sa na obnovenie disk najprv vidieť, čo je na ňom. Povedal jej o ukladanie fotografií a iných súborov na disku chvíľu rokmi, ale zdá sa, že sa znížil o hluchým lol. Vďaka za pomoc. |