мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Лоадинг Уиндоус КСП

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2008, 05:18
Мембер Гроуп

Default Лоадинг Уиндоус КСП

Бок, моћи било ко угодити помоћ. Мој пријатељ је имао пар проблема са њом ПЦ па је отишао у прибор и вративши га у ранијем датуму. Не знам ако се ово правилно радила иако је од тада је више неће радити. Она почиње нормално и иде на уиндоус лоадинг екран са плавом линијом иде преко екрана. Након тога иако сте управо добили екрану са малим прозорима лого на њу и ништа друго и да је дуг као можете добити. Покушао сам да ће се почевши од Биос и тамо, али исту ствар догоди. То је тако Цомпак ПЦ долази са враћање дискова. Проблем је у томе што она нема никакве податке сачуване на диск тако да не жели направити комплетан обновити ако она може помоћи у томе. Надам се да је неко у могућности дајте ми неке идеје како би се за њом. Хвала
Old 1. фебруар 2008, 05:52
Донаторска Група

Могу вам покретање у безбедном начину рада

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 1. Мар 2008, 06:32
Мембер Гроуп

Бок, Пхилтхомас но то неће покретање у безбедном начину рада.
Old 1. Мар 2008, 06:39
Донаторска Група

Стварно Требам КСП инсталациони ЦД .... Враћање дискови нису идеални.

Послије реченог да, имају поглед на опције на Враћање диска .... има мај не буде разоран враћању података који оставља нетакнута.

У недостатку тога, ако се подаци од изузетне је важности, ХДД бич и роб је на друго рачунар, како би добили податке искључити, а затим га назад и користите Враћање диска.
Old 1. Мар 2008, 06:52
Мембер Гроуп

Бок пхилтхомас, нисам покушао стављајући у враћању диск још то цхецк оут опција као што сам мислио то мај избришете све на њој за њу. Нисам поменуо да се о њој славинг га на други пц, а ја ћу гледати на први диск вратити да виде што је на њему. Рекла сам јој око снимања фотографија и других датотека на диск пре неког времена, али изгледа као да су пали на глуве уши лол. Хвала за један дан помоћ.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Убунту се учитава но логин екран је не итавају медман007 Линукс ОС и алтернативна 0 6. јуна 2009 19:12
Не може добити прошлости Уиндоус лоадинг сцреен Помозите! нукелемон Уопштено Софтуаре Цхат 7 27 октобар 2008 05:55
Мала зелена валовита линија и Уиндоус не итавају полакстанек Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 12 октобар 2008 10:11
Уиндоус проблеме, а не итава исправно Цеу27 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 26 март 2008 13:01
Уиндоус КСП учитава проб схроомо Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 1 мај 2007 19:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц