![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, моћи било ко угодити помоћ. Мој пријатељ је имао пар проблема са њом ПЦ па је отишао у прибор и вративши га у ранијем датуму. Не знам ако се ово правилно радила иако је од тада је више неће радити. Она почиње нормално и иде на уиндоус лоадинг екран са плавом линијом иде преко екрана. Након тога иако сте управо добили екрану са малим прозорима лого на њу и ништа друго и да је дуг као можете добити. Покушао сам да ће се почевши од Биос и тамо, али исту ствар догоди. То је тако Цомпак ПЦ долази са враћање дискова. Проблем је у томе што она нема никакве податке сачуване на диск тако да не жели направити комплетан обновити ако она може помоћи у томе. Надам се да је неко у могућности дајте ми неке идеје како би се за њом. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могу вам покретање у безбедном начину рада
| |||
| |||
| Бок, Пхилтхомас но то неће покретање у безбедном начину рада. |
|
| |||
| |||
| Стварно Требам КСП инсталациони ЦД .... Враћање дискови нису идеални. Послије реченог да, имају поглед на опције на Враћање диска .... има мај не буде разоран враћању података који оставља нетакнута. У недостатку тога, ако се подаци од изузетне је важности, ХДД бич и роб је на друго рачунар, како би добили податке искључити, а затим га назад и користите Враћање диска. |
|
| |||
| |||
| Бок пхилтхомас, нисам покушао стављајући у враћању диск још то цхецк оут опција као што сам мислио то мај избришете све на њој за њу. Нисам поменуо да се о њој славинг га на други пц, а ја ћу гледати на први диск вратити да виде што је на њему. Рекла сам јој око снимања фотографија и других датотека на диск пре неког времена, али изгледа као да су пали на глуве уши лол. Хвала за један дан помоћ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Убунту се учитава но логин екран је не итавају | медман007 | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 6. јуна 2009 19:12 |
| Не може добити прошлости Уиндоус лоадинг сцреен Помозите! | нукелемон | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 27 октобар 2008 05:55 |
| Мала зелена валовита линија и Уиндоус не итавају | полакстанек | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 12 октобар 2008 10:11 |
| Уиндоус проблеме, а не итава исправно | Цеу27 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26 март 2008 13:01 |
| Уиндоус КСП учитава проб | схроомо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 1 мај 2007 19:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |