az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Yükleniyor Windows XP

Reply

Konu Araçları
Old 1 Şubat 2008, 05:18
Üye Grubu

Default Yükleniyor Windows XP

Merhaba, herkes mutlu etmek yardım edebilirsiniz. Arkadaşım onun bilgisayar bu yüzden aksesuarları girdi ve daha önceki bir tarih için geri ile sorunların çift vardı. Eğer bu doğru olsa olarak sonra çünkü çalışmayacaktır çalıştı Bilmiyorum. Bu normal olarak başlar ve pencereler mavi çizgi ekranda olacak ile ekran yükleme gidiyor. Bundan sonra da sadece üzerinde küçük pencere logosu ve yok olan ekran ve bu kadar ulaşabilirsiniz. Ben Biyografileri rağmen devam denedim ve itibaren var ama aynı şey olur. Bu bir Compaq PC bu diskleri yeniden birlikte gelmektedir. Sorun şu ki o disk dolayısıyla eğer onu yardımcı olabilir geri tam yapmak istediğim herhangi bir veri kaydedilmez vardır. Umarım biri bana yardım için bazı fikirler vermesini anlıyor. Teşekkürler
Old 1 Şubat 2008, 05:52
Bağış Grubu

Güvenli Modda miyim önyükleme

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 1 Şubat 2008, 06:32
Üye Grubu

Merhaba, güvenli modda Philthomas hayır sadece önyükleme.
Old 1 Şubat 2008, 06:39
Bağış Grubu

Gerçekten .... CD bir XP Kurulum gerek Geri Yükleme diskleri idealdir değildir.

Bu, Geri Diskteki seçenekleri göz .... söyledi yaşıyorsunuz var olan veri gibi yaprakları olmayan bir geri yıkıcı olabilir.

Bu, eğer veri çok önemlidir, HDD dışarı kamçı ve başka bir bilgisayara köle bu, veri kurtulmak için, daha sonra Failing geri almanız ve Geri Yükleme disk kullanın.
Old 1 Şubat 2008, 06:52
Üye Grubu

Merhaba philthomas, ben henüz seçenekler Ben onun için her şeyi silebilir düşündü kontrol etmek için disk yeniden yazarak hiç denemedim. Onun için başka bir bilgisayar için slaving hakkında söz ama ben disk ne var görmek için ilk geri bakacağız. Diske bir süre önce fotoğraf ve diğer dosyaları tasarrufu hakkında söyledim ama sağır kulaklar lol üzerine düşmüş gibi görünüyor. Yardım için teşekkür ederiz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından