![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, herkes mutlu etmek yardım edebilirsiniz. Arkadaşım onun bilgisayar bu yüzden aksesuarları girdi ve daha önceki bir tarih için geri ile sorunların çift vardı. Eğer bu doğru olsa olarak sonra çünkü çalışmayacaktır çalıştı Bilmiyorum. Bu normal olarak başlar ve pencereler mavi çizgi ekranda olacak ile ekran yükleme gidiyor. Bundan sonra da sadece üzerinde küçük pencere logosu ve yok olan ekran ve bu kadar ulaşabilirsiniz. Ben Biyografileri rağmen devam denedim ve itibaren var ama aynı şey olur. Bu bir Compaq PC bu diskleri yeniden birlikte gelmektedir. Sorun şu ki o disk dolayısıyla eğer onu yardımcı olabilir geri tam yapmak istediğim herhangi bir veri kaydedilmez vardır. Umarım biri bana yardım için bazı fikirler vermesini anlıyor. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güvenli Modda miyim önyükleme
| |||
| |||
| Merhaba, güvenli modda Philthomas hayır sadece önyükleme. |
|
| |||
| |||
| Gerçekten .... CD bir XP Kurulum gerek Geri Yükleme diskleri idealdir değildir. Bu, Geri Diskteki seçenekleri göz .... söyledi yaşıyorsunuz var olan veri gibi yaprakları olmayan bir geri yıkıcı olabilir. Bu, eğer veri çok önemlidir, HDD dışarı kamçı ve başka bir bilgisayara köle bu, veri kurtulmak için, daha sonra Failing geri almanız ve Geri Yükleme disk kullanın. |
|
| |||
| |||
| Merhaba philthomas, ben henüz seçenekler Ben onun için her şeyi silebilir düşündü kontrol etmek için disk yeniden yazarak hiç denemedim. Onun için başka bir bilgisayar için slaving hakkında söz ama ben disk ne var görmek için ilk geri bakacağız. Diske bir süre önce fotoğraf ve diğer dosyaları tasarrufu hakkında söyledim ama sağır kulaklar lol üzerine düşmüş gibi görünüyor. Yardım için teşekkür ederiz. |