менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Триває завантаження Windows XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 05:18
Член групи

Default Триває завантаження Windows XP

Привіт, може допомогти будь-кому, будь ласка. Мій приятель кілька проблем з нею комп'ютер так, щоб вона пішла в приналежності і відновив його на більш ранню дату. Чи не знаю, якщо це зроблено правильно, хоча, як з тих пір він не буде працювати. Вона починається зазвичай і виходить на екран завантаження Windows з синьої лінії, що йде по всьому екрану. Після цього, хоча ви просто отримаєте екран з малим логотип Windows на ньому, і більше нічого, і це наскільки ви можете отримати. Я спробував, що проходить через Bios і починаючи звідти, але те ж саме відбувається. Це Compaq ПК так, вона приходить з відновленням дисків. Проблема в тому, що вона не зберігаються всі дані на диску таким чином, не хоче робити повне відновлення, якщо вона може допомогти йому. Надія хтось може дати мені кілька ідей, щоб допомогти їй. Спасибо
Old 1 лютого 2008, 05:52
Донор групи

Ви можете завантажитися в безпечному режимі

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 лютого 2008, 06:32
Член групи

Привіт, Philthomas Ні, це не завантажується в безпечному режимі.
Old 1 лютого 2008, 06:39
Донор групи

Вам дійсно потрібні установки XP CD .... Відновити диски не є ідеальним.

Сказавши це, подивитися на параметри на відновлення диска .... може бути неруйнівного відновленню, в результаті чого дані недоторканими.

В іншому випадку, якщо дані мають найважливіше значення, батіг на жорсткий диск, і раба його до іншого комп'ютера, щоб отримати дані Off, потім поклав його назад і використовувати Відновлення диска.
Old 1 лютого 2008, 06:52
Член групи

Philthomas Привіт, я не намагався ставити у відбудові диска ще належить перевірити варіанти, як я думав, вона може видалити все на ньому для неї. Я зробив їй згадати про стежить його до іншого комп'ютера, але я буду дивитися на відновлення диска перше, щоб побачити, що на ньому. Розповів їй про збереження фотографії та інші файли на диску в той час тому, але він, здається, почуті LOL. Дякуємо за допомогу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ubuntu завантажує Логін але екран не завантажується medman007 Linux & альтернативних ОС 0 6 червня 2009 19:12
Не вдається пройти екрану завантаження Windows HELP! nukelemon General Software чат 7 27 жовтня 2008 05:55
Маленькі зелені хвилясті лінії і Windows не завантажується polakstanek Операційні системи Windows 6 12 жовтня 2008 10:11
Windows проблеми, а не завантажується неправильно Cew27 Операційні системи Windows 2 26 березня 2008 13:01
Windows XP завантаження проб shroomo Операційні системи Windows 7 1 травня 2007 19:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.