![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, може допомогти будь-кому, будь ласка. Мій приятель кілька проблем з нею комп'ютер так, щоб вона пішла в приналежності і відновив його на більш ранню дату. Чи не знаю, якщо це зроблено правильно, хоча, як з тих пір він не буде працювати. Вона починається зазвичай і виходить на екран завантаження Windows з синьої лінії, що йде по всьому екрану. Після цього, хоча ви просто отримаєте екран з малим логотип Windows на ньому, і більше нічого, і це наскільки ви можете отримати. Я спробував, що проходить через Bios і починаючи звідти, але те ж саме відбувається. Це Compaq ПК так, вона приходить з відновленням дисків. Проблема в тому, що вона не зберігаються всі дані на диску таким чином, не хоче робити повне відновлення, якщо вона може допомогти йому. Надія хтось може дати мені кілька ідей, щоб допомогти їй. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете завантажитися в безпечному режимі
| |||
| |||
| Привіт, Philthomas Ні, це не завантажується в безпечному режимі. |
|
| |||
| |||
| Вам дійсно потрібні установки XP CD .... Відновити диски не є ідеальним. Сказавши це, подивитися на параметри на відновлення диска .... може бути неруйнівного відновленню, в результаті чого дані недоторканими. В іншому випадку, якщо дані мають найважливіше значення, батіг на жорсткий диск, і раба його до іншого комп'ютера, щоб отримати дані Off, потім поклав його назад і використовувати Відновлення диска. |
|
| |||
| |||
| Philthomas Привіт, я не намагався ставити у відбудові диска ще належить перевірити варіанти, як я думав, вона може видалити все на ньому для неї. Я зробив їй згадати про стежить його до іншого комп'ютера, але я буду дивитися на відновлення диска перше, щоб побачити, що на ньому. Розповів їй про збереження фотографії та інші файли на диску в той час тому, але він, здається, почуті LOL. Дякуємо за допомогу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ubuntu завантажує Логін але екран не завантажується | medman007 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 6 червня 2009 19:12 |
| Не вдається пройти екрану завантаження Windows HELP! | nukelemon | General Software чат | 7 | 27 жовтня 2008 05:55 |
| Маленькі зелені хвилясті лінії і Windows не завантажується | polakstanek | Операційні системи Windows | 6 | 12 жовтня 2008 10:11 |
| Windows проблеми, а не завантажується неправильно | Cew27 | Операційні системи Windows | 2 | 26 березня 2008 13:01 |
| Windows XP завантаження проб | shroomo | Операційні системи Windows | 7 | 1 травня 2007 19:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |