Loading XP замръзва дори safemode не име_на_потребител / pwd полета, за да опитате 2 вход Наскоро обновени (mobo / CPU / RAM) на майка си система, работи перфектно цял ден чрез множество reboots, после изведнъж тази вечер той спря зареждане целия път в Windows. Не е постепенно, бе създаден перфектно зареждане и след това не е всичко. WinXP започва да се зареди, получава само миналото WinXP логото W / черен фон изпръсквам екран, достига Win лого W / син фон & превъртате многоцветен напредък лента на дъното. Но веднага след като този екран натоварвания тя замръзва. Никога не показва всички потребителски имена и парола полета, за да се опитвате да влезете.
Не може да се обувка в безопасен режим или, същото нещо се случва. Започва да се зареди прозорец, изглежда, че ще ходи на работа, но получава само миналото XP лого изпръсквам екрана и се заключва в една и съща точка отново.
В ASR диск Направих - и изпитват, когато направих това,% $ & # - няма да работи, за съжаление, аз просто се невалидни диск грешка. Имам на Win XP CD, но аз не искам да преинсталирате Windows, защото майка ми има всякакви други програми за това, за което тя вече не е на инсталацията или изпълнимите лиценз ключовете.
Най-новите инсталирате / промени в системата, са:
1) инсталиране на ASUS Express Gate, но системата е booted нагоре обикновено най-малко два или три пъти, след това инсталирате.
2) Монтиране на данните спасител Инструменти v11.2, новият твърд диск инсталирате / шофиране SW копие от Western Digital, които дойдоха w / нейния нов WD 1TB Зелени шофиране. (I отстранени новия диск & нея стари резервни копия на данни кара някой път след проблема започва с цел да се направи шофиране копия на един от моите системи, затова сега единственото устройство, инсталирани на нея системата е нейният оригинал обувка карам.) Не са използвали инсталирате Нови още, да не започнете шофиране копие но анулирани копието по-малко от 1/10th от начина, чрез. Drive копие анулиране и програма близки двете изглежда да е нормален.
Предложения кой да е? Благодаря!
Система:
Windows XP Pro (не сте сигурни дали SP2 или SP3)
mobo: ASUS M4A78T-E с 2.6GHz CPU и 4GB овен
120GB Maxtor IDE устройство, 50gb used/70gb свободни |