menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Načítám XP zamrzne i safemode žádné jméno / pwd pole vyzkoušet 2 přihlášení

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2009, 04:12
Nový člen skupiny

Právě aktualizovány (mobo / cpu / ram) mé matky systém pracoval perfektně celý den prostřednictvím několika reboots, potom náhle, že večer se zastavil zavádením celou cestu do Windows. Není postupně byl zavádením až dokonale a pak vůbec ne. WinXP začne zatížení, dostane jen kolem WinXP logo w / černé pozadí úvodní obrazovky, dosáhne Win logo w / modrém pozadí & posouvání vícebarevný pokrok bar na dně. Ale jakmile tato obrazovka načte to zamrzne. Nikdy se zobrazí žádná uživatelská jména / hesla, s cílem pokusit se přihlásit.

Nelze spustit v nouzovém režimu, protože totéž se děje. Začne zatížení oken, vypadá, že to bude fungovat, ale dostane jen minulosti XP logo úvodní obrazovky a zámků se na stejném místě znovu.

V ASR disk jsem se - a zkouší, když jsem se ho,% $ # & - nebude fungovat, bohužel jsem si neplatný disk chybu. Mám Win XP na CD, ale nechci to přeinstalovat systém Windows, protože moje máma má všechny druhy jiné programy na tom, pro které byla již instalace spustitelnými nebo licenční klíče.

Nejnovější instalaci a změny v systému jsou:
1) instalace ASUS Express Gate, ale systém byl zaveden až obvykle alespoň dvakrát nebo třikrát po instalaci.
2) Instalace dat plavčík Nástroje v11.2, nový pevný disk při instalaci / disk kopii sw od Western Digital, které se stalo w / její nový WD 1TB Zelená řídit. (I odstraněn novou mechaniku & ni stará zálohování dat pohony někdy po problému začal s cílem udělat kopie disku na jeden z mých systémů, takže nyní pouze pohon nainstalován na ní je její původní boot disk.) Nebyla použita pro instalovat utilitu dosud se začít řídit kopii ale zrušen kopie méně než 1/10th na cestu. Drive kopii zrušení a program zavřít obě zdála být normální.

Návrhy někdo? Díky!

Systém:
Windows XP Pro (nejste jisti, zda SP2 nebo SP3)
mobo: ASUS M4A78T-E s 2.6GHz cpu a 4GB RAM
120gigabajt Maxtor IDE disk, 50 GB volného used/70gb
Old 10. června 2009, 04:52
Dárce Skupina

Zkuste zavádením CD s Windows a přejděte do konzoly pro zotavení a zkuste to běží chdsk / r

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.